Trivali webdevelopment

Amberboom

Amberboom Responsive

Amberboom is een verhuur- en verkoopkantoor met expertise in korte-termijnverhuur van exclusieve appartementen en penthouses. Ze investeren non-stop in nieuw hypermodern residentieel vastgoed. Alle eigendommen zijn gelegen in één van de twee exclusievere delen van Marbella. Amberboom is een vertrouwde partner voor een luxueus verblijf die je via hun website makkelijk, snel en veilig kan boeken. Voor dit project bouwden wij alles van A tot Z op.

Amberboom

Luxueuze en vertrouwenswaardige look & feel

Amerboom wil een website die dezelfde uitstraling heeft als hun service: luxueus en vertrouwenswaardig. Net als Amberbooms vastgoed, gaat Trivali voor een moderne strakke look met een subtiele hint naar Marbella. De website is voorzien om grote hoeveelheden aan professionele en hoge resolutie foto’s te dragen, wat het mogelijk maakt voor de bezoekers van de website om het appartement optimaal te beleven. Daarnaast incorporeerde Trivali subtiel het logo in de achtergrond van de homepagina om alles tot een geheel te vormen.

Inspirerende en gebruiksvriendelijke structuur

De opdracht die Trivali kreeg, was om mensen te inspireren naar Marbella te gaan en voor exposure van Amberbooms appartementen te zorgen. De gebruiker moet een totaal ervaring krijgen op de website. Hoe ziet het appartement er uit? Hoe ziet de omgeving er uit? Wat zijn de mogelijkheden op de verblijfplaatsen? Dit zijn allemaal vragen die Trivali verwerkte in een zeer overzichtelijke structuur. Die structuur heeft Trivali versterkt door een geavanceerde filter te integreren op de homepage. Zo kan de bezoeker zeer gemakkelijk zoeken naar een geschikte verblijfplaats op de perfecte plaats.

Aangezien je werkt met zeer professionele foto’s en met een zeer creatief design is het natuurlijk een must om aangepaste teksten te schrijven. Trivali verzorgde hiervoor SEO geoptimaliseerde content in 3 talen namelijk het Nederlands, het Engels en het Spaans. Zo zorg je er voor dat opnieuw die exposure, een van onze kern taken, de hoogte in gaat. Het is een totaalpakket. Daarnaast zorgde Trivali ervoor dat de mensen bij Amberboom zelf zeer gemakkelijk pagina’s op de website kunnen gaan aanpassen of toevoegen, door hen op te leiden in het CMS systeem van Drupal.

De snelheid en de creativiteit van Trivali

Opnieuw werd Trivali gevraagd om zeer snel en effectief een website te gaan ontwikkelen. Door een goede communicatie en een zeer sterke projectplanning is dit ook effectief gelukt. Het accent van het Amberboom project ligt niet in de ontwikkeling van zeer geavanceerde functionaliteit maar eerder in de creatie van een zeer overzichtelijk, creatief en professioneel design. Als start bracht Trivali namelijk wireframes aan om de structuur van de website mooi te gaan schetsen. Daarna kwam een algemeen creatief design en na een zeer snelle goedkeuring van de klant, begon al de programmatie. Het creatieve denkproces en de opbouw van de website waren dus op zeer korte termijn afgewerkt.

Amberboom

De Drupal ontwikkeling en de Guesty koppeling

Voor dit project is een Drupal website de optimale oplossing. Het is in Drupal namelijk zeer gemakkelijk om content toe te voegen of aan te passen, zoals gevraagd was door de klant. Amberboom wou een beetje afstappen van het AirBnb verhaal en andere boekingssites en zelf hun appartementen op een mooie en professionele manier tonen. Daarvoor verzorgde Trivali een koppeling met Guesty. Dit om hun agendabeheer te optimaliseren. De bezoeker kan zelf  de beschikbaarheid bekijken van een appartement of penthouse en Amberboom kan de vrije momenten real-time updaten.

Online verkopen: zo begin je eraan in 11 praktische tips

blank