fbpx

Trivali webdevelopment

Oplossingen

wordpress

Mooie, gebruiksvriendelijke websites in WordPress

WordPress is het meest verspreide content management systeem ter wereld dankzij de gebruiksvriendelijkheid, de snelle inzetbaarheid voor ontwikkelaars en het enorme aanbod aan ‘themes’. Een nadeel is dat veel webdesigners geen programmeerkennis hebben en niet kunnen sleutelen onder de motorkap. Bij Trivali kennen we WordPress intern van a tot z.

Online Marketing: gevonden worden op het web

Een succesvolle website biedt bezoekers een aangename gebruikerservaring. Vanaf de eerste seconde moet alles goed zitten. Snelle vlotte teksten, leuke beelden, goed leesbare letters, knoppen en functies die feilloos werken. De navigatie en de bedoelingen van de website moeten glashelder zijn. Anders zijn jouw bezoekers zo weer weg.

online marketing
e-commerce

E-commerce oplossingen in Drupal en WordPress

Wij bouwen unieke websites, webshops en webtoepassingen op maat waar je jouw product of dienst in de meest optimale omstandigheden kan promoten en verkopen. We zorgen ook voor de nodige integraties met andere pakketten zodat jouw communicatie, dienstverlening en koppelingen met externe leveranciers naadloos in jouw site worden ingewerkt. Trivali werkt jouw project uit van concept tot oplevering met een site of shop in een uniek design dat, aan de hand van jouw wensen, ontwikkeld wordt door onze grafisch team.  Daarnaast voorzien wij ook actieve zoekmachine-optimalisatie (SEO) om jouw website hoger in de rankings te krijgen.

Drupal

Drupal is onze core business. We houden van Drupal, zijn Drupal gecertificeerd en werken actief mee in de wereld van Drupal development. Door onze jarenlange ervaring met het web weten we wat werkt en niet werkt en bouwen we voor jou de topsite die je nodig hebt. Een aantrekkelijk en user-oriented design gekoppeld aan state-of-the-art programmatie zorgen ervoor dat jouw bezoekers van prospect tot klant worden geconverteerd.

drupal
onderhoud

Onderhoud - support - overname website

Trivali onderhoudt ook bestaande Drupalsites en ontwikkelt modules op maat voor bestaande Drupalsites. Door onze ruime ervaring kennen wij Drupal van binnen en van buiten.
Je bezorgt ons een lijstje van de benodige aanpassingen en wij gaan aan de slag. Wij ontwikkelen de functionaliteit en voegen die toe aan jouw bestaande website zonder dat gegevens verloren gaan.

Maatwerk

Je zoekt voor jouw businessidee een betrouwbare partner die jouw project omzet naar een technisch hoogstandje? Dan ben je bij Trivali aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring met het web en het bouwen van geavanceerde systemen zijn wij de perfecte partner voor het bouwen van jouw idee.

maatwerk