Trivali webdevelopment

Oplossingen

Drupal

Drupal is onze core business. We houden van Drupal, zijn Drupal gecertificeerd en werken actief mee in de wereld van Drupal development. Door onze jarenlange ervaring met het web weten we wat werkt en niet werkt en bouwen we voor u de topsite die u nodig heeft. Een aantrekkelijk en user-oriented design gekoppeld aan state-of-the-art programmatie zorgen ervoor dat uw bezoekers van prospect tot klant worden geconverteerd.

drupal
wordpress

WordPress

WordPress is het meest verspreide content management systeem ter wereld dankzij de gebruiksvriendelijkheid, de snelle inzetbaarheid voor ontwikkelaars en het enorme aanbod aan ‘themes’. Een nadeel is dat veel webdesigners geen programmeerkennis hebben en niet kunnen sleutelen onder de motorkap. Bij Trivali kennen we WordPress intern van a tot z.

Maatwerk

U zoekt voor uw businessidee een betrouwbare partner die uw project omzet naar een technisch hoogstandje? Dan bent u bij Trivali aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring met het web en het bouwen van geavanceerde systemen zijn wij de perfecte partner voor het bouwen van uw idee.

maatwerk
e-commerce

E-commerce oplossingen in Drupal en WordPress

Wij bouwen unieke websites, webshops en webtoepassingen op maat waar u uw product of dienst in de meest optimale omstandigheden kan promoten en verkopen. We zorgen ook voor de nodige integraties met andere pakketten zodat uw communicatie, dienstverlening en koppelingen met externe leveranciers naadloos in uw site worden ingewerkt. Trivali werkt uw project uit van concept tot oplevering met een site of shop in een uniek design dat, aan de hand van uw wensen, ontwikkeld wordt door onze grafisch team.  Daarnaast voorzien wij ook actieve zoekmachine-optimalisatie (SEO) om uw website hoger in de rankings te krijgen.

Online Marketing

Een succesvolle website biedt bezoekers een aangename gebruikerservaring. Vanaf de eerste seconde moet alles goed zitten. Snelle vlotte teksten, leuke beelden, goed leesbare letters, knoppen en functies die feilloos werken. De navigatie en de bedoelingen van de website moeten glashelder zijn. Anders zijn uw bezoekers zo weer weg.

online marketing
onderhoud

Onderhoud - support - overname website

Trivali onderhoudt ook bestaande Drupalsites en ontwikkelt modules op maat voor bestaande Drupalsites. Door onze ruime ervaring kennen wij Drupal van binnen en van buiten.
U bezorgt ons een lijstje van de benodige aanpassingen en wij gaan aan de slag. Wij ontwikkelen de functionaliteit en voegen die toe aan uw bestaande website zonder dat gegevens verloren gaan.