fbpx Succesvol adverteren via Google Adwords | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

Google Adwords (SEA)

Google Adwords

Wie wil adverteren op Google, kan daarmee mooie resultaten neerzetten. Maar dan moet u wel goed begrijpen hoe Google denkt en werkt. SEA of search engine advertising is ingewikkelder dan het lijkt.

Prijzen om te adverteren hangen onder andere af van de breedte van de doelgroep die u wil bereiken, de duratie en de concurrentie op de online veiling. We stellen vast dat heel wat ondernemers hun online reclamebudget niet 100 % effectief inzetten en daardoor aan bereik verliezen.

Vertrouw uw online campagne toe aan Trivali. We werken aan een optimaal renderende online campagne tegen de laagste prijs. 

Onze dienstverlening

Keyword-analyse

Als uw website niet op het eerste blad verschijnt van Google bij het intypen van de kernwoorden waarop u gevonden wil worden, dan komt dit vermoedelijk omdat de juiste zoekwoorden niet op de website staan. 
De eerste stap is een analyse van de beschikbare zoekwoorden op de website, de websites waarmee uw concurrenten wel gevonden worden en doen voorstellen tot het verbeteren van uw website.

Opstarten Google Adwords-campagne 

Het budget van de campagnes wordt door u bepaald én via uw creditcard betaalt. U beslist dus over het bedrag dat u aan de campagne wenst te besteden. U betaalt ons dus enkel voor onze dienstverlening en geen marge op de reclameuitgaven.

Aanmaken advertenties ifv zoekwoordanalyse

We maken advertenties aan en optimaliseren die om hoge(re) klikratio’s te verkrijgen. We doen dit door wervende zinnen te gebruiken en extra kernwoorden onder de advertentie die linken naar specifieke pagina’s op de website.

Wekelijkse opvolging

We volgen de campagnes wekelijks op waardoor er geen onverwachte onderbrekingen in de weergave voorvallen. Tijdens de opvolging worden de zoekwoorden en uitsluitingswoorden verder geoptimaliseerd.

Optimaliseren website

Normaalgezien is het niet nodig om uw website te vernieuwen maar in samenspraak met de bestaande webbouwer geven wij tips en advies hoe de site verbeterd kan worden. Hierdoor gaat uw initiële investering niet verloren!


 

100%

Inzet

29650

Koppen koffie

258+

Actieve Klanten

90%

Klantenretentie