fbpx Zoekmachine optimalisatie | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO en copywriting

Als Drupal- en Wordpress-specialisten kunnen we u verzekeren dat de technische kant van uw search engine optimization volgens de regels van de kunst is uitgevoerd.

Maar het echte verhaal begint bij de titels en de teksten op uw website, want die worden op hun relevantie geëvalueerd door de zoekmachines. Tevreden websitegebruikers die actief in uw site rondkijken, zullen uw ranking doen stijgen. Als heel veel bezoekers direct wegklikken, is dat een probleem.

Sterke teksten schrijven voor het web die prettig lezen voor mensen en zoekmachines is een specialiteit. Onze copywriter onderzoekt samen met u welke sleutelwoorden belangrijk zijn op welke webpagina's.

SEO optimaliseren is ook een proces. De finesses van de zoekalgoritmes worden niet vrijgegeven. Daarom is het aangewezen regelmatig te evalueren of hier en daar moet worden bijgestuurd. Trivali kan u helpen met software en plugins die een helder beeld geven van uw succesvolle en weinig bezochte pagina's, welke keywords mensen zoeken enzovoorts.

100%

Inzet

29650

Koppen koffie

258+

Actieve Klanten

90%

Klantenretentie