Trivali webdevelopment

E-commerce op maat

Trivali ontwikkelt webshops in Drupal Commerce of WooCommerce voor WordPress. Veilige, perfect draaiende online winkels waarop je kan vertrouwen, met deugdelijke backupsystemen en alles wat je nodig hebt voor jouw online business. Onze shops informeren, inspireren en doen kopen.

e-commerce

Verleid met goede content

Inspireren en doen kopen is veel gemakkelijker met een CMS als Drupal of WordPress.
Vele specifieke shop-systemen (zoals Magento, Shopify …) zijn enkel geschikt voor verkopen maar bieden geen of beperkte functionaliteiten rond inspiratie, blog, nieuwsberichten enzovoorts. Drupal of WordPress zorgen voor een perfecte mix.

Conversie-gerichte shop

Een actiegerichte webshop is een shop die bezoekers ‘converteert’ om een actie te verrichten zoals kopen of inschrijven op een nieuwsbrief.
Jouw doelstellingen maken we waar met een goede user experience en trefzekere copywriting.

Mobiele & responsive webshops

Wij maken al onze websites en shops responsive. Dit zorgt ervoor dat jouw website er op computer, tablet en telefoon steeds optimaal uitziet en dezelfde informatie aanbiedt. We denken ook na of de informatie die op de mobiele website getoond wordt de meest relevante is. Misschien is jouw klant op jouw mobiele site gewoon op zoek naar de openingsuren of jouw telefoonnummer? Dan moeten deze prominent aanwezig zijn en niet ergens onderaan in een hoekje.

Ook voor jouw geavanceerde wensen

Wij hebben ervaring met niet alledaagse toepassingen, zodat je ook bij ons terecht kan voor meer geavanceerde programmeerwensen. Zo deden we onder meer:

  • integratie met online paymentproviders Ogone, Europabank en DocDataPayments
  • de ontwikkeling van barcode-generatoren en het uitlezen ervan
  • het versturen van SMS’en vanuit websites (manueel of automatisch)
  • integratie met nieuwsbriefproviders YMLP en mailchimp

Nieuwsgierig?

Contacteer ons voor een offerte op maat.