fbpx Onze garanties | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

Onze garanties

Onze garanties

Elke samenwerking is gestoeld op de belangrijke principes van vertrouwen, transparantie en duidelijke communicatie.

Vertrouwen

Alvorens een project op te starten worden de doelstellingen besproken. Nadien krijgt u een uitgebreide offerte met een gedetailleerde opsomming van alle kosten. Hierbij wordt aangegeven wat een noodzakelijk of een optioneel onderdeel is van de offerte.

Transparantie

Indien u kiest voor een projectprijs weet u, dankzij onze overzichtelijke offerte, perfect hoeveel budget u dient te voorzien. Eventuele kosten die op voorhand moeilijk in te schatten zijn, worden duidelijk meegedeeld en zo goed mogelijk ingeschat.

Voor sommige projecten werken wij enkel in regie. Ook hier garanderen wij u duidelijke prijzen en werkfiches zodat u perfect weet hoe uw budget besteed wordt en of de geschatte kosten overeen komen met de werkelijkheid.

Duidelijke communicatie

U krijgt één aanspreekpunt voor het project. Deze persoon kan u aanspreken op elk moment binnen het project en zal u steeds met plezier te woord staan. Op geregelde tijdstippen worden er ook vergaderingen voorzien zodat u steeds weet in welke fase het project zich bevindt. Daar bestaat de mogelijkheid om het project, indien nodig, bij te sturen.

Opvolging verzekerd

Wij zijn trots op elk project dat we realiseren. Daarom doen wij ook achteraf nog opvolging van de door ons opgeleverde websites: updates aan het CMS, aanpassen van de layout, toevoegen van nieuwe functionaliteiten of ook redactiewerk.