fbpx Bar*C | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

Bar*C

Bar*C: stijlvolle site voor een trendy club

  • Website in Wordpress met professionele template
  • Structuur en layout aangepast aan de stijl en kleuren van huisstijl van Bar*C
  • In onderaanneming voor Alacart
  • Vlotte samenwerking bij aanleveren teksten en fotomateriaal
  • Van start tot oplevering in 9 dagen

Bar*C is een trendy club in Zottegem die in november 2018 de deuren openden. In onderaanneming voor dienstenbedrijf Alacart zorgden wij voor de online aanwezigheid met een hippe en stijlvolle website waar klanten informatie kunnen bekomen over de komende feestjes.

 

Van start tot oplevering in 9 dagen

Op 17 november 2018 opende Bar*C de deuren en pas 9 dagen op voorhand kregen we groen licht voor de start van de ontwikkeling. We schoten snel uit de startblokken en selecteerden enkele Wordpress-templates die aansloten bij de huisstijl van Bar*C. Daarnaast adviseerden we de klant over de menu-structuur, inhoud aan te leveren materiaal.

Tussen Dimitri van Alacart en ons team ontstond een hechte samenwerking om de strakke deadline te halen. We deden de setup van de website, herwerkte de beschikbare structuur en zorgden voor de input van teksten, foto's en activiteiten.

Meten is weten & social media

Zoals het een goede website betaamt is het belangrijk om te weten hoeveel bezoekers er naar de site komen. Om dit te bereiken installeren we standaard Google Analytics en kunnen we de klant helpen bij de analyse van de data. Daarnaast installeerden we ook de nodige Social media koppelingen zodat bezoekers van de site naar Facebook en Instagram kunnen, maar ook de foto's en feestjes gedeeld kunnen worden van de site op de Social media. Een ideale wisselwerking om de bezoekers van Bar*C op de hoogte te houden.