fbpx

Trivali webdevelopment

Evenementwebsite BouwForumConstruction

Bouwforum responsive website

De campagnesite voor Bouwforum/Forum Construction werd gemaakt in opdracht van Confederatie Bouw, een grote organisatie met 15.387 leden, opgericht in 1946 en actief over volledig België. Deze organisatie verenigt  en vertegenwoordigt  de volledige Belgische bouwsector. Ze organiseren diverse beurzen, waaronder het Bouwforum.

Inspirerende site in twee talen

Deze inspirerende en aantrekkelijke website werd opgebouwd rond sprekersprofielen, fotogalerijen, nieuwsberichten en een ruim archief om bezoekers te overtuigen om hun toegangsticket te kopen voor het forum. Aangezien Confederatie Bouw aan beide taalgebieden in België actief is, diende de site tweetalig Nederlands/Frans te zijn.

Klaar voor de toekomst met op maat geschreven plugins

Voor elke editie van het BouwForum wordt een nieuwe visual ontwikkeld om de sfeer van het event weer te geven. Om niet elk jaar een nieuwe website te moeten ontwikkelen, werd door onze programmeurs een custom WordPress-plugin ontwikkeld waarmee Confederatie Bouw zelf de kleuren van hun website met enkele klikken kan wijzigen in functie van de nieuwe visual.

Bouwforum - Nieuws

Onze nieuwe campagnesite ziet er echt mooi uit. Voor nieuwe projecten zullen wij niet aarzelen om contact met jullie op te nemen. Ook nog even vermelden dat het heel leuk samenwerken is met je team: als je iets vraagt, krijgen we heel snel en duidelijk antwoord 😊

Muriel Maris, Confederatie Bouw
Bouwforum - Speakers

Nieuwe aanpak die naar meer smaakt

De Confederatie Bouw had ervaring met grotere bureaus maar toch koos ze voor Trivali voor dit project. Door onze kleinere schaal en omdat we  communicatie in het team zo dynamisch mogelijk houden, werken we prijsbewuster maar kunnen we toch steeds hoge kwaliteit garanderen.

Door de strakke deadline stond snelheid van bouwen en oplevering centraal in dit project. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis in het ontwikkelen van websites in WordPress kon Trivali een prachtig resultaat leveren. De klant vond dit ook en een samenwerking werd opgezet voor verdere projecten.  

Bouwforum

uw project bespreken?

Contacteer ons snel voor een vrijblijvend gesprek.
De koffie staat klaar!

Adres

Idola Bedrijvencentrum – Antwerpsesteenweg 19, Lochristi

Telefoon