fbpx Hok Jos Vercammen | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

Hok Jos Vercammen

Vader en zoon Jos en Lars van het Hok Jos Vercammen lieten bij Trivali hun nieuwe website bouwen. Door onze ruime ervaring met het ontwikkelen van websites voor duivenliefhebbers kennen we de kneepjes van het vak en weten we hoe we een goede site moeten opzetten. Lars kwam met enkele duidelijke doelstellingen bij ons. De website moest:

  • eenvoudig en van overal ter wereld te updaten zijn
  • de kwaliteit van de Vercammen-duiven overbrengen naar het scherm
  • snel zijn
  • duidelijk en overzichtelijk zijn
  • gemakkelijk te delen op sociale media

Wij zijn daar uiteraard in geslaagd met een professioneel design waar zowel de homepage als elke subpagina zowel functioneel is als klasse uitstraalt.

Duidelijk, overzichtelijk en social-vriendelijk

Waar nodig werkten we met categoriën van inhoud, zodat deze wordt opgespitst volgens functie, doelgroep en type. Dit valt voornamelijk op bij de nieuwsberichten die in 4 rubrieken zijn onderverdeeld. Nieuwsberichten kunnen eenvoudig gedeeld worden op Facebook en Twitter met de hoofdfoto en intro door enkele kleine ingrepen.

Eenvoudig in gebruik

Bij hun vorige website diende Lars via Dreamweaver de nieuwspagina aan te passen en dan te uploaden met een FTP-client. Zonder zijn eigen laptop bij de hand was het dus onmogelijk om de site te updaten. Dankzij het gebruik van Drupal heeft hij enkel nog een computer met internet en zijn logingegevens voor de site nodig. Vanop elke computer waar ook te wereld kan de site geüpdatet worden.