Trivali webdevelopment

Insight-out Gardens

Orbo tuinkamers

Insight-out verkoopt unieke tuinsalons waarmee je kan uitpakken! De Orbo-tuinsalons zijn door hun bolle vorm een eye-catcher in jouw tuin en bieden plaats aan 6 tot 16 personen in alle comfort: elektriciteit, verwarming, muziek en aangename zetels en een tafel in het midden. Omdat de Orbo’s geen klassiek product is, werd aan Trivali de taak toevertrouwd om een site te bouwen die aan toekomstige klanten duidelijk uitlegt wat een Orbo tuinsalon zo uniek maakt.

Sfeer en inspiratie

We kozen ervoor om te werken met grote foto’s, duidelijke – niet te lange – teksten en grote infoblokken waar snel duidelijk is wat een Orbo zo uniek maakt. De drietalige website is ontwikkeld in Drupal 8 en dankzij de Trivali Paragraphs module kan elke pagina een unieke layout krijgen zodat telkens de boodschap optimaal weergegeven wordt. Een realisatie, tekstpagina of de voorstelling van een model: steeds herkenbaar maar toch steeds net iets anders.

Wireframing en design op maat

Dat sfeer belangrijk was, was snel duidelijk tijdens de eerste projectmeeting. Tijdens de wireframe-fase, waar de structuur van de pagina’s wordt uitgetekend en vastgelegd, werden de toptaken van de site vastgelegd: informeren en inspireren. Daarom werd beslist om te focussen op de grote infoblokken met korte, krachtige kernzinnen en grote foto’s van Orbo’s in diverse settings, zowel privé als in een bedrijfsomgeving.
Het design werd – op basis van de bestande huisstijl en het logo – door onze designster Janis uitgewerkt en na goedkeuring verder afgewerkt.

Doelstelling: contactnamen en tuinbezoeken

Omdat je in een Orbo moet gezeten hebben om z’n volle potentieel te kennen, heeft Insight Out aan hun bedrijfsgebouw een “toontuin” ingericht met de verschillende tuinsalons. Deze is regelmatig open en de bezoekers worden via duidelijke knoppen aangemoedigd om een afspraak te regelen om de toontuin te bezoeken. Momenteel nog via een contactformulier, binnenkort via een chatfunctie om het klantencontact te versnellen.

Wireframing en design op maat

Omdat Batibouw een belangrijk verkoopskanaal is – men kan er de Orbo’s bekijken en er in gaan zitten – was de deadline de dag van de beurs. Samen met copywriters Jan en onze Trivali-medewerkers werd hard gewerkt om de site op tijd klaar te krijgen, wat natuurlijk gelukt is ;). Na de beurs werden er nog enkele kleine optimalisaties uitgevoerd om de site nog beter te maken.

Brengt zeker een bezoek aan de nieuwe website www.insight-outgardens.com en laat je inspireren door de mooie foto’s van de Orbo tuinkamers. Ga zelfs nog een stap verder en boek een afspraak in de Toontuin voor de volledige Orbo-ervaring!