Realisaties

Inspirerende meertalige website met persoonlijke touch voor Petra Van Caneghem

  • Meertalige WordPress website (Nederlands, Frans, Engels)
  • Professionele maar minimalistische layout
  • Plaatsen van teksten en foto’s
  • Focus op snelle contactname door duidelijke call-to-actions
  • Opleiding en ondersteuning door Trivali

Ik vind het een heel mooie website en ben erg tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Petra van Caneghem is een schrijfvirtuoos die vertaalt en aan copywriting en ghostwriting doet. Ze doet dit al 15 jaar en vond het tijd om een nieuwe website te laten maken die haar activiteiten en realisaties beter in de verf zet. Bij Trivali vond ze de geschikte partner.

content-met-caruur

Petra voorgesteld in 15 pagina’s

Eenvoudig waren ze niet, die gesprekken met Petra waarin bepaald werd welke menu-items nodig waren en waar we aandacht op moeten vestigen. Ze doet namelijk zo veel 🙂

Na enkele brainstormsessies klopten we af op de dubbele menustructuur waarbij in het witte menu over Petra zelf werd geschreven, en de zwarte menubalk waar haar diensten worden voorgesteld. 

Dankzij de witte achtergrond en de twee accentkleuren blauw en geel oogt de site sober maar stijlvol. De korte en snedige teksten maken het verhaal af en nodigen uit tot lezen en verder klikken.

Meertaligheid, blog en opleiding

We vinden het belangrijk dat je als klant zelf je website kan aanpassen en uitbreiden. Daarom voorzien we een hands-on opleiding om het aanpassen van de site in de vingers te krijgen.

Zo kan Petra zelf haar blogberichten toevoegen en teksten wijzigen in de drie voorziene talen Nederlands, Frans en Engels.

Dankzij de beschikbare templates kan ze elke pagina een persoonlijke touch geven en blijft elke pagina er uniek uitzien.  

blank

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.