Realisaties

Overname, redesign en optimalisaties in Drupal voor Build Your Home

DrupalMaatwerk

Bij Trivali ben je steeds op het juiste adres voor een super ontwerp van nieuwe of aanpassingen aan reeds een bestaande website. Ze houden echt rekening met de specifieke behoeften voor een gepersonaliseerd ontwerp dat er dan na overleg steeds prachtig uitziet! Bovendien zorgen ze ervoor dat je na oplevering de website zelf eenvoudig kan beheren. Heb je een technische vraag dan staan ze je steeds heel snel en accuraat bij, met raad en daad. Trivali: een aanrader voor je website, je krijgt er zeker geen spijt van. Een 10 voor gebruiksvriendelijkheid, design en service dus. Wij zijn alvast fan!

Voordelen voor de klant

Trivali Digital Agency heeft de Drupal 7 website van Build Your Home overgenomen en herwerkt met aangepaste API-integraties, versnelde website, SEO-optimalisaties en een nieuw design. Er is snelle en blijvende support en ondersteuning beschikbaar. Het resultaat is een modern, professioneel en betrouwbaar platform met een betere gebruikerservaring, duidelijkere call-to-actions en op maat gemaakte functionaliteiten, waardoor bezoekers eenvoudiger aannemers kunnen vinden en daarnaast alle nodige informatie over “de bouw” eenvoudig kunnen raadplegen.

Situatieschets

Een tijdje geleden werd ons gevraagd de  Drupal website van Build Your Home over te nemen. Je kon de situate vergelijken met een half afgewerkt huis, waarbij de bouwheer op zoek was naar een nieuwe aannemer én architect om het compleet af te werken. De vorige webbouwer kon de technische complexiteit niet meer meester en had aangegeven de website niet meer te ondersteunen. Omdat een nieuwe website bouwen een grote investering is, werd aan ons gevraagd of we de website niet as-is wilden overnemen, de bugs wilden oplossen en de site verder wilden onderhouden.

Na de rebranding van Confederatie Bouw naar Embuild, moest dus ook het design van Build Your Home aangepast worden aan de nieuwe huisstijl.

blank

Nieuw design

Het nieuwe design van Build Your Home is modern en strak, wat perfect past bij de missie van Embuild. De kleuren zijn opgefrist en er is gebruik gemaakt van een aantal prachtige visuals en afbeeldingen die de aannemerswereld perfect weerspiegelen.

Nieuwsberichten met tags

Aangezien er veel relevante nieuwsberichten worden gedeeld op de site van Build Your Home is er de mogelijkheid om tags toe te voegen aan de berichten. Zo is het voor de bezoeker direct extra duidelijk over wat het artikel juist zal gaan.

blank

Subsidies op gewest niveau

Aangezien er zowel voor Vlaanderen, Wallonië en het Brusselse Gewest andere subsidieregels gelden moesten alle voordelen per gewest opgesplitst worden in 3 verschillende pagina’s. Op de homepage hebben we dit creatief aangepakt door boven elke blok de juiste vlag subtiel te verwerken.

blank

Duidelijkere call-to-actions

Met het nieuwe ontwerp wilden we de call-to-actions op het platform verduidelijken, zodat bezoekers gemakkelijker de informatie konden vinden die ze nodig hadden. Het zoekveld is nu prominenter aanwezig en er zijn enkele belangrijke knoppen toegevoegd, zoals ‘zoek een vakman’ en ‘plaats een opdracht’.

blank

Betere structuur

We hebben het platform van Build Your Home geoptimaliseerd voor gemakkelijke navigatie en zoekopdrachten. De nieuwe structuur is logisch en gebruiksvriendelijk, waardoor bezoekers snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.

Extra functionaliteiten op maat

Om het platform nog gebruiksvriendelijker te maken, hebben we enkele op maat gemaakte functionaliteiten toegevoegd. Zo is er nu een dashboard voor aannemers waarop ze hun profiel kunnen bijhouden en hun projecten kunnen beheren. Daarnaast is er nu ook een sectie met veelgestelde vragen, waardoor bezoekers snel antwoord kunnen vinden op veelvoorkomende vragen.

blank

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.