fbpx Sipwell waterkoelers | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

SipWell water : jouw eigen bron

Sipwell waterkoelers

Sipwell is dé referentie als u voor bij u thuis of op kantoor op zoek bent naar een waterkoeler.

Op hun Drupal 7-website stellen ze hun verschillende waterkoelers voor (koud, warm en/of bruisend water) en geven ze inspiratie aan de hand van getuigenissen en overzichtelijke pagina's. Daarnaast kunnen bestaande klanten via de webshop in Drupal Commerce de producten van Sipwell bijbestellen.

Trivali neemt bestaande site over

We werden gecontacteerd of we de Sipwell-website wensten over te nemen van een andere webbouwer en na een meeting en offerte kregen we groen licht. We startten direct met de beveiligingsupdaten van de Drupalkern en -modules en gaven direct advies en ondersteuning aan de marketeers aangaande de verschillende trackers op de site. We optimaliseerden de tracking en zorgden voor een betere integratie met diverse marketingtools.

Partner voor nieuwe ontwikkelingen en onderhoud

Kort daarna lostten we enkele technische problemen met de meertaligheid en SEO op en fasciliteerden we de webmasters door het installeren van enkele interessante modules waarmee ze sneller de content op de website terug kunnen vinden.

Zodra de website technisch terug op orde stond, startten we met het ontwikkelen van enkele nieuwe modules rond offertes en uitbreidingen aan de webshop. Daarnaast houden we een oogje in het zeil op de logs van de website om zeker te zijn dat de site optimaal blijft werken. Eventuele hack- of spampogingen en technische problemen worden hierdoor snel opgemerkt en verholpen.

Onze taken in een notendop

  • Installatie en optimalisatie van de marketingscripts
  • Zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor deze 3-talige website
  • Technische ondersteuning van het web- en marketingteam
  • Ontwikkeling van nieuwe modules
  • Beveiligingsupdates installeren
  • Analyse van de logs en oplossen van eventuele programmeerproblemen