Realisaties

Webdesign en zoekmachine-optimalisatie voor Tuinen Van Poucke

  • Focus op webdesign en grote foto’s
  • Optimaal inspireren door mooie, sprekende foto’s
  • Copywriting in functie van zoekmachine-optimalisatie (SEO)
  • Duidelijke oplijsting van hun diensten
  • Focus op snelle contactname door duidelijke call-to-actions

Tuinen Pascal Van Poucke uit Oostakker is een kleine tuinaannemer die zich richt tot al jouw tuin en oprit behoeftes. Het bedrijf heeft een zeer divers aanbod gaande van tuinaanleg tot onderhoud en van bouw van bijhuizen tot oeverversterking. Tuinen Van Poucke is ook een zeer innoverend bedrijf die als een van de eerste automatische beregening aanbiedt.

Tuinen Pascal Van Poucke

Online aanwezigheid verzekeren via SEO

Omdat de klant geen website had, werd hij niet gevonden op Google, en verloor hij dus potentiële klanten. Hieruit werd het voor Trivali direct duidelijk dat SEO de belangrijkste doelstelling in dit project ging worden. Er zijn een groot aantal tuinaannemers in Oost-Vlaanderen dus het was zaak om bovenaan te eindigen in de zoekresultaten.  

Eenvoudig en snelle oplevering

Trivali verzorgde de snelle opbouw van een zeer mooie website waar een modern design centraal staat. Daarnaast zorgde Trivali ook voor SEO geoptimaliseerde teksten die zowel het specifieke aanbod als een introductie moest geven van Tuinen Pascal Van Poucke. Deze teksten werden verzameld uit informatie van een telefonisch interview met de klant. Na revisie van Pascal Van Poucke werden deze online geplaatst samen met tal van aangeleverde foto’s. Trivali is er in geslaagd om elk aspect van deze opdracht tot een zeer goed einde te brengen.

Tuinen Pascal Van Poucke

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank
Trivali maakt deel uit van de kunstexpo "Achter Glas" in Lochristi. 

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.