Trivali webdevelopment

Fantastische WordPress multisite voor Deurle’s Moment

Deurle’s moment is een organisatie die onderverdeeld is in 4 prachtige zaken, Paarden Moment, Paardenhotel, Guesthouse en Natural Force.  Bij Paarden Moment kan je alles leren over hoe je met je paard moet omgaan. Daarna kan het paard genieten van een eigen stal en weide in het Paarenhotel terwijl de eigenaar in alle rust kan ontspannen in de Guesthouse  van het domein. Om de setting compleet af te maken zorgt Davy De Beule met Natural Force voor de ideale personal training op deze prachtige locatie.

Het bundelen van vier zaken in één WordPress website

Deurle’s moment had voor ze Trivali contacteerden enkel een verouderde site waarin geen onderscheid gemaakt werd tussen de verschillende zaken. Ons team van Trivali moest goed nadenken over hoe we van vier verschillende zaken één groot geheel konden creëren. 

Door telkens dezelfde stijl te hanteren, maar te spelen met de kleuren vloeiden de  verschillende zaken mooi samen in één verhaal. Door de ervaring van Trivali in WordPress is hun website  een prachtige opsomming geworden van de verschillende  mogelijkheden.

Een uitgebreide service op maat

Het bouwen van de website was prioritair, maar het onderhoud en er voor zorgen dat Deurle’s moment de website zelf kan bewerken is minstens even belangrijk. Trivali heeft er voor gezorgd dat ze de content volledig zelf kunnen aanpassen door een gerichte opleiding te geven aan Deurle’s moment. 

Verder staat Trivali bij nodige vragen of problemen steeds klaar om deze zo snel mogelijk op te lossen.