U bent hier

Team

Kristof Vercruyssen

zaakvoerder

Kristof is zaakvoerder van Trivali webcommunicatie. Met bijna 20 jaar ervaring in de websector kent hij de ins-and-outs van het internet als z’n broekzak. Kristof is als technisch expert en Senior Drupal developer de ideale persoon om uw project van idee tot oplevering zowel technisch als conceptueel te begeleiden.

U kan Kristof ook contacteren voor een vrijblijvende babbel over uw nieuwe plannen en overloopt op een open en transparante manier de mogelijke opties.

Contacteer Kristof via kristof@trivali.be of 0472 64 52 51

Bert Vanhees

Drupal site builder

Bert is Drupal Site Builder bij Trivali. Sinds een tweetal jaar bouwt en onderhoudt hij Drupalwebsites voor onze klanten. Bert is betrokken vanaf de technische opstart van het project tot de oplevering bij zowel de configuratie als de grafische aanpassingen aan uw website of webshop.

Nadien kan u hem nog contacteren voor vragen of het oplossen van problemen op uw site. Hij staat ook in voor de monitoring en het technische onderhoud aan uw site.

Els Verzele

Extern designster

Els werkt als extern designster voor Trivali. Vanuit ons kantoor in Lochristi, waar ze ook haar vaste werkplek heeft, is Els van in het begin betrokken bij het creatief proces, waardoor ze vlot het grafisch ontwerp van uw website creëert.

Daarnaast staat ze ook mee in voor het ontwikkelen van een volledige branding of communicatie.