blank
Blog

Onze blijvende toewijding aan duurzaamheid

Deel deze pagina
blank

Bij Trivali zijn we vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Onlangs hebben we geïnvesteerd in zonnepanelen om ons energieverbruik en onze CO2-uitstoot te verminderen. Door de zonnepanelen en bijhorende thuisbatterij, waardoor we tijdens het weekend en zonnige dagen zelfs energie opslaan, maken we nu volop gebruik van groene energie in ons kantoor.
Maar welke impact heeft onze groene energie? Dat was voor ons een vraag die we wilden beantwoorden.

Om de gegenereerde groene energie te meten, hebben we bij Trivali een custom-made plugin ontworpen die deze gegevens dagelijks uitleest en update. We hebben ook aansluitend een widget gemaakt die gebruikt maakt van de plugin en deze gegevens weergeeft op een visueel aantrekkelijke manier. De widget laat zien hoeveel CO2-uitstoot en steenkool we hebben bespaard door gebruik te maken van groene energie, en hoeveel bomen er nodig zouden zijn om dezelfde hoeveelheid CO2 te absorberen.

Bij Trivali vinden we duurzaamheid belangrijk en met deze nieuwe feature op onze site willen we deze boodschap ook graag delen. We zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en blijven ons inzetten voor een duurzame samenleving.

Benieuwd wat de zonnepanelen al hebben teweeggebracht?
(ook te vinden op https://www.trivali.be/over-trivali-digital-agency/#duurzaam)

Energiebesparing op kantoor Trivali logo

Bij Trivali zijn we vastbesloten om ook ons eigen steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Als onderdeel van deze inzet hebben we geïnvesteerd in zonnepanelen om ons energieverbruik en onze CO2-uitstoot te verminderen. Wij blijven toegewijd aan duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

0 t

Besparing steenkool

0 t

CO₂ voorkomen

0 🌲

Eq. bomen geplant

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.