Website audit voor uw WordPress of Drupal website/shop

Een website hebben voor uw organisatie of bedrijf is dezer dagen heel belangrijk en helpt bij het halen van de bedrijfsdoelen. Tenminste, als uw website juist is opgebouwd! Komen er te weinig bezoekers naar uw website of converteren die niet van bezoeker naar klant, dan zijn er waarschijnlijk enkele problemen.

Met onze website audit krijgt u een gedetailleerd zicht op de pijnpunten en een duidelijk lijst van de nodige aanpassingen en verbeteracties.

Wat houdt een website audit in?

Een audit is als een groot onderhoud van een wagen: hij wordt binnenstebuiten gekeerd en onderzocht op alle mogelijke problemen. Daarna krijgt u een duidelijk overzicht van alle pijnpunten en de mogelijke oplossingen en verbeteracties.

Onze Drupal- of WordPress experts nemen uw site of shop onder de loep op diverse factoren:

  • Wordt uw site/shop goed gevonden in Google? (SEO score)
  • Is de User Experience top? Converteert de bezoeker naar een warme lead? (of waarom niet)
  • Loopt de bezoeker nergens vast (denk aan niet-werkende links of geen optimale weergave op smartphone)
  • Laadt uw site snel genoeg?
  • Is de hosting nog in lijn met de noden van de site?
  • Is uw site goed beveiligd tegen hackers? En bent u in orde met de GDPR-wetgeving?

Wat Google ook vertelt als u het opzoekt, een audit is meer dan zoekmachine optimalisatie (“SEO”). Het is een belangrijk onderdeel van uw site of shop, en zeker technische zaken van SEO kunnen overlappen met een website audit. Maar, een website audit is veel meer.

Eerst en vooral ontdekt u waar op uw website nog opportuniteiten liggen rond conversie van prospect naar klant. Daarnaast toont een audit aan waar het kan mislopen op uw website: het gaat over UX en UI, User Experience en User Interface. Dit wil zeggen het uitzicht van uw website en hoe de gebruiker de website ervaart: staan de buttons op de juiste plaats, leiden de in-links naar de juiste pagina,… en nog veel meer natuurlijk.

Ook het technische aspect van de website mag niet vergeten worden: laadt hij snel genoeg in, werkt hij foutloos op alle schermen en zijn er geen beveiligingsrisico’s?

Wacht niet tot het te laat is

Benieuwd om te weten hoe uw website het doet?

Wat is het nut van een website audit?

Met een website audit verbetert u telkens weer hoe eenvoudig bezoekers tot hun doel komen op uw site. Ook heeft het positieve invloed op de positie van uw website in de Google search ranking, want Google is dol op snelle en gebruiksvriendelijke websites!

Overzichtelijk rapport

U ontvangt het resultaat van de audit in een overzichtelijk document met een oplijsting van de pijnpunten en een duidelijke lijst van to do’s en een presentatie in ons kantoor van onze bevindingen.

Aan u de keuze om deze door ons te laten uitvoeren of hiermee naar uw vertrouwde webbureau te gaan.

Website audit

Uw investering

De investering in een website audit is afhankelijk van het CMS en de grootte van de website/shop, het aantal geinstalleerde plugins en de dringendheid van de opdracht. We hanteren volgende prijsvorken voor offerte:

  • WordPress: 1080 – 1800 EUR excl BTW
  • Drupal: 1440 EUR – 2880 EUR excl BTW

Bent u klaar voor een website audit?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank