Drupal performance audit

Vindt u dat uw Drupal website traag is, te veel spam genereert of te weinig bezoekers aantrekt? Dan is onze Drupal performance audit de oplossing!

Onze audit onderzoekt de prestaties van uw Drupal website of webshop. Denk aan de goede en snelle werking, veiligheid en natuurlijk de gebruikerservaring. Onze Drupal experts evalueren uw website en onderzoeken waar de problemen zijn die de goede prestaties belemmeren en de zichtbaarheid op Google negatief beïnvloeden.

Na onze audit krijgt u een gedetailleerd overzicht op de pijnpunten en een duidelijk lijst van de benodigde aanpassingen en verbeteracties

blank

Waarom een audit laten doen door Drupal agency?

Als onafhankelijk Drupal agency, los van uw bestaande webbouwer, kijken we anders naar uw website of webshop. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen en onderhouden van complexe Drupalplatformen weten we waar de cruciale punten zitten waarom een Drupal site niet presteert zoals verwacht.

Onze experts scoren uw Drupal website op o.a. volgende punten

  • Geinstalleerde modules en bijhorende configuratie
  • Mogelijke cachingissues waardoor vertragingen optreden
  • Audit van custom code op Drupal compliance, caching en best practices
  • Image styles, responsive breakpoints en andere SEO-gerelateerde topics
  • Hosting infrastructuur en beschikbare resources

Na onze analyse krijgt u van onze expert een rapport met de belangrijkste pijnpunten, de mogelijke actiepunten en praktische to do’s alsook en het “low hanging fruit” waarmee u het snelste resultaat boekt. Met dit rapport kan u naar uw bestaande webbouwer gaan of deze aanpassingen door ons laten uitvoeren.

 

Uw investering

De investering is afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw website en wordt in regie uitgevoerd. We rekenen op 1 tot 3 dagen (1000 EUR / dag) om de analyse uit te voeren en de resultaten te presenteren.

blank

Nood aan een Drupal audit?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank