Drupal onderhoud en ondersteuning

Trivali onderhoudt ook Drupal websites/shops. Door onze ruime ervaring kennen wij Drupal als onze broekzak.

Je bezorgt ons een lijstje van de nodige aanpassingen en wij gaan hiermee aan de slag terwijl jij je kan focussen op jouw business! Wij ontwikkelen de functionaliteit en voegen die toe aan je bestaande website zonder dat gegevens verloren gaan.

Daarnaast zitten we regelmatig samen om te brainstormen over aanpassingen om je site in topconditie te houden.

blank

Ons takenpakket

Onderhoud en uitbreidingen aan je bestaande Drupal site

We bieden twee samenwerkingsmogelijkheden aan:

Onderhoud volgens vast aantal uren per maand

Je hebt een grote site of shop waar regelmatig uitbreidingen of onderhoud aan nodig is? Dan is een onderhoudscontract met vooraf bepaald aantal uren de beste oplossing. Wij voorzien een vaste developer en een gegarandeerd aantal uren per week/maand waardoor aanpassingen en uitbreidingen snel kunnen worden doorgevoerd. Wij gaan ook proactief te werk om je site up-to-date te houden. Daarboven kan je tot 10% korting krijgen op ons regietarief.

Onze tijd wordt steeds bijgehouden in supporttickets. Dringende problemen krijgen voorrang, niet-dringende vragen zo snel mogelijk afgewerkt. Supportvragen worden in regie afgewerkt, voor nieuwe ontwikkelingen wordt ofwel in regie gewerkt, ofwel een offerte opgemaakt (afhankelijk van de afspraak).

Regie

Wil je geen maandelijks commitment, dat kan! Dan betaal je enkel voor de uren waarop we voor je werken. Enkele maanden geen aanpassingen nodig, dan volgt er geen factuur. Aanpassingen worden ingepland en zo snel mogelijk uitgevoerd.

Blog: vier redenen om steeds de nieuwste updates op je website te installeren

Regelmatig krijg ik de vraag waarom het toch belangrijk is om na de livegang van de website toch ons beveiligingsabonnement te nemen. Ik geef steeds vier goede redenen om het toch te doen die in het voordeel van de klant zijn. 

Enkel een Drupal beveiligingsabonnement nodig?

Je hebt geen interesse of noodzaak om je site regelmatig te verbeteren of uit te breiden? Maar je wil natuurlijk wél dat je site niet gehackt wordt en dus voorzien is van de nieuwste veiligheidsupdates? Dan bieden we een abonnementsformule aan waarin de beveiligingsupdates (van de huidige major CMS-versie, bvb “Drupal 8” of “Drupal 9”) op regelmatige basis worden uitgevoerd waardoor je site steeds veilig en in topconditie blijft.

Zoals elk CMS wordt Drupal en de bijhorende modules regelmatig geüpdatet om beveiligingslekken te dichten. Door de beveilingsupdates wordt jouw website door ons op regelmatige tijdstippen naar de nieuwste versie gebracht. Bij het updaten kijken wij natuurlijk na of alle functionaliteiten van jouw website nog steeds werken. Je wordt op de hoogte gebracht zodra de updates zijn doorgevoerd.

Roland Verschaeve vertrouwde het onderhoud en uitbreiding van hun site en shop aan Trivali toe. Roland getuigt in deze videotestimonial over de positieve samenwerking met ons team

Wacht niet tot het te laat is

Wil jij nu onderhoud van uw Drupal website?

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank