Over Trivali, digital agency

Ons klein team van 5 personen en enkele externe medewerkers heeft jarenlange ervaring in webontwikkeling en grafisch ontwerp waardoor wij niet alleen van jouw website, webshop of webtoepassing een technisch hoogstandje maken maar wij jou ook tips en advies geven om er een succesverhaal van te maken. Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in Drupal met momenteel een focus op Drupal 7 én Drupal 8-ontwikkelingen.

Door onze mix van ervaring en jong digitaal talent gaan wij die “extra mile” om tot het ideale resultaat te komen. Kwaliteit en klantentevredenheid staan bovenaan onze prioriteitenlijst!

Video afspelen

Onze aanpak

1. Kennismaking en gratis offerte

Overzichtelijke offerte met alle stappen en prijzen per stap.
Geen verborgen kosten: je weet op voorhand waar je jouw projecten kunt leggen en wat jouw investering zal zijn.

 

2. Discoveryfase

Bepalen doelstellingen online applicatie
Informatiearchitectuur: structuur en opbouw van de toepassingen.
Basisvoorwaarden bepalen voor usability, user experience (UX) en conversie.
Creatie wireframes: schematische voorstellingen van de functionele vormgeving van de site.

3. Uitwerking

Vergadering met webdesigner, voorleggen voorstellen op basis van klantinput, bestaande huisstijl, voorkeuren enzovoorts.
Bekijken voorstellen responsive design voor mobiele toestellen
Voorwaarden usability, user experience en conversie verder definiëren.

4. Tussentijdse projectmeetings

Omdat het programmeren van een website, shop of webtoepassing een dynamisch proces is, zitten we regelmatig samen om te kijken of alle ontwikkelde functionaliteiten aansluiten bij de noden.
Dankzij deze regelmatige samenkomsten kom je nooit voor verrassingen te staan.

5. Lancering

Wij helpen je technisch bij het offline halen van jouw oude site bij de lancering en het overzetten van de e-mail (indien van toepassing).
Wij zorgen dat er geen downtime optreedt en de online dienstverlening altijd blijft werken.
Heb je data in jouw oude site die moet overgezet worden, dan kunnen wij een migratie voorzien en jou veel tijd besparen.

6. Opvolging en nazorg

Voor ons is een project geen eindig verhaal. Sommige webbedrijven leveren een product af, en dan mag je op zoek naar iemand voor onderhoud en updates. Dat zien wij anders: wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons werk. Ook na de lancering van jouw website kan je op ons rekenen voor support, onderhoud en uitbreidingen.

Wil je met ons samenwerken?

Neem contact met ons of kom eens langs ons nieuw kantoor.

Duurzaam ondernemen

Trivali wil als online en offline communicatiebureau niet alleen focussen op het behaalde resultaat voor de klant, maar ook op de manier waarop die doelstellingen worden bereikt.

De rode draad door dit verhaal is “duurzaamheid”: elke stap in de samenwerking wordt getoetst aan een duurzaamheidstest. Zo kiezen we resoluut voor groene stroom voor onze servers, wordt het gebruik van de fiets en openbaar vervoer gestimuleerd en gebruiken we materialen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Drukwerk wordt in de mate van het mogelijke op gerecycleerd papier gedrukt, zonder verlies aan kwaliteit.

Onze bankrekening staat bij Triodosbank die enkel duurzame projecten financiert op het vlak van milieu, gezondheid, cultuur en in de sociale sector.

Met onze medewerkers bouwen we een duurzame relatie op door het aanbieden van opleidingen, een werkomgeving die vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer en gezonde balans tussen werk en privé.

Het team achter Trivali