Over Trivali, digital agency

Trivali bouwt succesvolle websites en webshops die uw onderneming doen groeien!

Bij Trivali Digital Agency helpen we ondernemers te groeien door websites die gericht zijn op het genereren van leads en extra omzet. Dankzij de koppeling van krachtige tools, optimaliseren we de online aanwezigheid van onze klanten, zodat ze op efficiënte wijze nieuwe klanten kunnen werven.

Wij zijn experten in het bedenken van succesvolle digitale strategieën en het bouwen en onderhouden van performante, gebruiksvriendelijke en innovatieve websites en webshops op maat.

Onze aanpak

1. Kennismaking en gratis offerte

Overzichtelijke offerte met alle stappen en prijzen per stap.
Geen verborgen kosten: u weet op voorhand waar u uw projecten kunt leggen en wat uw investering zal zijn.

 

2. Discoveryfase

Bepalen doelstellingen online applicatie
Informatiearchitectuur: structuur en opbouw van de toepassingen.
Basisvoorwaarden bepalen voor usability, user experience (UX) en conversie.
Creatie wireframes: schematische voorstellingen van de functionele vormgeving van de site.

3. Uitwerking

Vergadering met webdesigner, voorleggen voorstellen op basis van klantinput, bestaande huisstijl, voorkeuren enzovoorts.
Bekijken voorstellen responsive design voor mobiele toestellen
Voorwaarden usability, user experience en conversie verder definiëren.

4. Tussentijdse projectmeetings

Omdat het programmeren van een website, shop of webtoepassing een dynamisch proces is, zitten we regelmatig samen om te kijken of alle ontwikkelde functionaliteiten aansluiten bij de noden.
Dankzij deze regelmatige samenkomsten komt u nooit voor verrassingen te staan.

5. Lancering

Wij helpen u technisch bij het offline halen van uw oude site bij de lancering en het overzetten van de e-mail (indien van toepassing).
Wij zorgen dat er geen downtime optreedt en de online dienstverlening altijd blijft werken.
Heeft u data in uw oude site die moet overgezet worden, dan kunnen wij een migratie voorzien en u veel tijd besparen.

6. Opvolging en nazorg

Voor ons is een project geen eindig verhaal. Sommige webbedrijven leveren een product af, en dan mag u op zoek naar iemand voor onderhoud en updates. Dat zien wij anders: wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons werk. Ook na de lancering van uw website kunt u op ons rekenen voor support, onderhoud en uitbreidingen.

Duurzaam ondernemen

Trivali wil als online en offline communicatiebureau niet alleen focussen op het behaalde resultaat voor de klant, maar ook op de manier waarop die doelstellingen worden bereikt.

De rode draad door dit verhaal is “duurzaamheid”: elke stap in de samenwerking wordt getoetst aan een duurzaamheidstest. Zo kiezen we resoluut voor groene stroom voor onze servers, wordt het gebruik van de fiets en openbaar vervoer gestimuleerd en gebruiken we materialen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Drukwerk wordt in de mate van het mogelijke op gerecycleerd papier gedrukt, zonder verlies aan kwaliteit.

Onze bankrekening staat bij Triodosbank die enkel duurzame projecten financiert op het vlak van milieu, gezondheid, cultuur en in de sociale sector.

Met onze medewerkers bouwen we een duurzame relatie op door het aanbieden van opleidingen, een werkomgeving die vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer en gezonde balans tussen werk en privé.

Energiebesparing op kantoor Trivali logo

0 t

Besparing steenkool

0 t

CO₂ voorkomen

0 🌲

Eq. bomen geplant