Webdesign Gent: een goed ontworpen website dankzij Trivali

Heb je een bedrijf in Gent? Of wil je als ondernemer in Gent groeien? Dan heb je nood aan een goed ontworpen website! Net zoals je in het echte leven een goede eerste indruk wil maken, wil je dat online ook. Jouw website wordt daarbij als het ware jouw digitale visitekaartje.

Zo kan je online de aandacht van klanten in jouw regio trekken, hen overtuigen van jouw pluspunten en meer verkopen. Klinkt goed, hé! 😉  

webdesign gent: computerscherm, werkende mensen

Waarom sterk webdesign onmisbaar is voor elke ondernemer in Gent

Want tja, zo’n website laten maken voor je bedrijf in Gent is natuurlijk vree wijs. Maar je wil natuurlijk ook dat die iets oplevert. Gelukkig kan je daarvoor bij ons terecht! Bij Trivali zijn we experts in het bouwen en onderhouden van gebruiksvriendelijke en innovatieve websites en webshops op maat.

Geen stuntelig in elkaar gestoken DIY project dat ‘ja zeg, ik ben geen webdesigner dus ik doe ook maar wat’ schreeuwt. Geen lay-out die bij de eerste blik al pijn doet aan je ogen. Geen ‘ERROR 404’ pagina’s die uit het niks opduiken. Of nog erger, een website waarbij je uitgebreid de tijd kan nemen om eerst een kop koffie te zetten voordat die geladen is.

Snelheid is het belangrijkste in webdesign!

Wist je namelijk dat mensen na 3 seconden al gewoon weer wegklikken als de website dan nog niet geladen is? Dat is net als de deur van je fysieke winkel voor de neus van de klant dichtslaan voordat die iets kon kopen. Ontzettend jammer.

Daarom heb je als ondernemer in Gent een professioneel ontworpen website nodig. Liefst eentje met een kwalitatief content management systeem, zoals WordPress of Drupal. Eentje die bij jou past en vlot doet wat jij wil. Kortom, een website waarmee je als ondernemer in Gent in deze digitale tijden kan uitpakken en concurreren!

blank
blank
blank

Webdesign Gent: de specialiteit van Trivali

Professioneel ontworpen websites bouwen is gelukkig een van onze specialiteiten 😉 Zo krijg je …

  • Een website die jouw digitale visitekaartje is
    Als digital agency kennen we het een en ander over succesvolle digitale strategieën. Daarom bouwen we voor jou een website die de juiste boodschap van jouw bedrijf overbrengt en een positieve indruk bij je klanten achterlaat.
  • Een website die betrouwbaarheid en professionaliteit uitstraalt
    Onze technische vakkennis komt dan weer van pas om een professionele website te bouwen waarmee je het vertrouwen van websitebezoekers wint.
  • Professioneel webdesign dat jouw bedrijf onderscheidt van concurrenten
    Samen met jou kiezen we voor een combinatie van de perfecte kleuren, typografie en lay-out. Zo wordt jouw merk uniek en herkenbaar. De perfecte manier dus om je van concurrenten te onderscheiden en potentiële klanten te overtuigen om voor jou te kiezen.


En om te zorgen dat alles ook nog eens gebruiksvriendelijk, duurzaam én flexibel is, bouwen we jouw website in Drupal of WordPress.

Webdesign dat op alle apparaten werkt

Tegenwoordig bezoeken klanten websites vanop allerlei schermen en beeldformaten. Denk maar aan laptops, tablets en mobiele telefoons. Natuurlijk wil je dat je website overal even goed op werkt. Daarom zetten we bij Trivali altijd volop in op responsief webdesign.

Hierbij past het ontwerp van je website zich aan op basis van welk apparaat je websitebezoekers gebruiken. Wij doen het zware werk, en jij kan op beide oren slapen dat je website overal even goed wordt weergegeven.

Dankzij het op maat gemaakte offerteformulier is de stap kleiner geworden om een prijsofferte te vragen via de website dan via telefoon te nemen of langs te komen. We merken een mooie stijging van het aantal contactnames hierdoor.

Waarom je website laten maken in Gent door Trivali?

Omdat we van de streek zijn, natuurlijk! Lochristi ligt op een steenworp afstand van Gent. Dat maakt het ontzettend makkelijk om samen te komen en meteen bij te sturen waar nodig. Persoonlijke aanpak? Check!

We hebben tonnen ervaring in het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid en laadsnelheid van je website. Tevreden websitebezoekers? Check!

Trivali Digital Agency = jouw webdesign partner waar je kan op bouwen

Als digital agency zijn we er altijd voor jou. Ook nadat je jouw website laten maken hebt. We ondersteunen je met plezier bij het onderhoud en de updates van jouw website. Zo kan jij je als ondernemer focussen op andere dingen. Een vlotte website zonder zorgen? Check!

Want… investeren in webdesign = investeren in een sterkere online aanwezigheid in Gent

Het hebben van een professionele website is van onschatbare waarde voor elke ondernemer in Gent. Een goed ontworpen website trekt klanten aan, vergroot de geloofwaardigheid van jouw bedrijf en zorgt voor een positieve indruk en meer verkopen. Door te investeren in webdesign creëer je een sterke online aanwezigheid die jouw bedrijf in Gent in de schijnwerpers zet.

blank
blank

Onze expertise nodig in regio Gent?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank