Webdesign Gent: een goed ontworpen website dankzij Trivali

Heeft u een bedrijf in Gent? Of wilt u als ondernemer in Gent groeien? Dan heeft u nood aan een goed ontworpen website! Net zoals u in het echte leven een goede eerste indruk wil maken, wilt u dat online ook. Uw website wordt daarbij als het ware uw digitale visitekaartje.

Zo kan u online de aandacht van klanten in uw regio trekken, hen overtuigen van uw pluspunten en meer verkopen. Klinkt goed, hé! 😉  

webdesign gent: computerscherm, werkende mensen

Waarom sterk webdesign onmisbaar is voor elke ondernemer in Gent

Want tja, zo’n website laten maken voor uw bedrijf in Gent is natuurlijk vree wijs. Maar u wilt natuurlijk ook dat die iets oplevert. Gelukkig kunt u daarvoor bij ons terecht! Bij Trivali zijn we experts in het bouwen en onderhouden van gebruiksvriendelijke en innovatieve websites en webshops op maat.

Geen stuntelig in elkaar gestoken DIY project dat ‘ja zeg, ik ben geen webdesigner dus ik doe ook maar wat’ schreeuwt. Geen lay-out die bij de eerste blik al pijn doet aan uw ogen. Geen ‘ERROR 404’ pagina’s die uit het niks opduiken. Of nog erger, een website waarbij u uitgebreid de tijd kan nemen om eerst een kop koffie te zetten voordat die geladen is.

Snelheid is het belangrijkste in webdesign!

Wist u namelijk dat mensen na 3 seconden al gewoon weer wegklikken als de website dan nog niet geladen is? Dat is net als de deur van uw fysieke winkel voor de neus van de klant dichtslaan voordat die iets kon kopen. Ontzettend jammer.

Daarom heeft u als ondernemer in Gent een professioneel ontworpen website nodig. Liefst eentje met een kwalitatief content management systeem, zoals WordPress of Drupal. Eentje die bij u past en vlot doet wat u wil. Kortom, een website waarmee u als ondernemer in Gent in deze digitale tijden kan uitpakken en concurreren!

blank
blank
blank

Webdesign Gent: de specialiteit van Trivali

Professioneel ontworpen websites bouwen is gelukkig een van onze specialiteiten 😉 Zo krijgt u …

  • Een website die uw digitale visitekaartje is
    Als digital agency kennen we het een en ander over succesvolle digitale strategieën. Daarom bouwen we voor u een website die de juiste boodschap van uw bedrijf overbrengt en een positieve indruk bij uw klanten achterlaat.
  • Een website die betrouwbaarheid en professionaliteit uitstraalt
    Onze technische vakkennis komt dan weer van pas om een professionele website te bouwen waarmee u het vertrouwen van websitebezoekers wint.
  • Professioneel webdesign dat uw bedrijf onderscheidt van concurrenten
    Samen met u kiezen we voor een combinatie van de perfecte kleuren, typografie en lay-out. Zo wordt uw merk uniek en herkenbaar. De perfecte manier dus om u van concurrenten te onderscheiden en potentiële klanten te overtuigen om voor u te kiezen.

En om te zorgen dat alles ook nog eens gebruiksvriendelijk, duurzaam én flexibel is, bouwen we uw website in Drupal of WordPress.

Webdesign dat op alle apparaten werkt

Tegenwoordig bezoeken klanten websites vanop allerlei schermen en beeldformaten. Denk maar aan laptops, tablets en mobiele telefoons. Natuurlijk wilt u dat uw website overal even goed op werkt. Daarom zetten we bij Trivali altijd volop in op responsief webdesign.

Hierbij past het ontwerp van u website zich aan op basis van welk apparaat u websitebezoekers gebruiken. Wij doen het zware werk, en u kunt op beide oren slapen dat uw website overal even goed wordt weergegeven.

Dankzij het op maat gemaakte offerteformulier is de stap kleiner geworden om een prijsofferte te vragen via de website dan via telefoon te nemen of langs te komen. We merken een mooie stijging van het aantal contactnames hierdoor.

Waarom uw website laten maken in Gent door Trivali?

Omdat we van de streek zijn, natuurlijk! Lochristi ligt op een steenworp afstand van Gent. Dat maakt het ontzettend makkelijk om samen te komen en meteen bij te sturen waar nodig. Persoonlijke aanpak? Check!

We hebben tonnen ervaring in het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid en laadsnelheid van uw website. Tevreden websitebezoekers? Check!

Trivali Digital Agency = uw webdesign partner waar u kan op bouwen

Als digital agency zijn we er altijd voor u. Ook nadat u uw website laten maken hebt. We ondersteunen u met plezier bij het onderhoud en de updates van uw website. Zo kan u zich als ondernemer focussen op andere dingen. Een vlotte website zonder zorgen? Check!

Want… investeren in webdesign = investeren in een sterkere online aanwezigheid in Gent

Het hebben van een professionele website is van onschatbare waarde voor elke ondernemer in Gent. Een goed ontworpen website trekt klanten aan, vergroot de geloofwaardigheid van uw bedrijf en zorgt voor een positieve indruk en meer verkopen. Door te investeren in webdesign creëert u een sterke online aanwezigheid die uw bedrijf in Gent in de schijnwerpers zet.

blank
blank

Onze expertise nodig in regio Gent?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank