Blog

Mijn 2 korte maar krachtige weken bij Trivali Digital Agency als stagiair

Deel deze pagina

Als onderdeel van mijn eindwerk in het 6de middelbaar Printmedia was het de bedoeling dat ik stage ging lopen bij een bedrijf. Ik koos ervoor om dit bij Trivali te doen, niet alleen was dit een zeer leerrijke en interessante stage maar heb ik ook geweldige mensen ontmoet. 

De projecten

Vanaf dag 1 werd ik behandeld alsof ik deel was van het team. De richting die ik volg is Printmedia dus de opdrachten die ik kreeg waren meer grafisch gericht. De eerste opdracht was onmiddellijk een grote opdracht. Ik mocht een nieuw ontwerp maken voor het E-book van Trivali. Ik kreeg het volle vertrouwen van Kristof dat ik dit tot een goed eind ging brengen.  

Ook heb ik geleerd om te werken met een nieuwe software. Dit vond ik heel interessant omdat dit totaal iets nieuws was voor mij. Er was altijd wel iemand aanwezig om mij te ondersteunen wanneer ik vragen had. Er werd voldoende feedback gegeven, hierdoor heb ik dan ook veel bijgeleerd. 

Praktisch heb ik veel bijgeleerd, maar ook over hoe het er nu eigenlijk aan toe gaat in zo’n bedrijf. Dit komt omdat ik als stagiair overal bij betrokken werd. Ik mocht enkele meetings bijwonen en kreeg de kans om mee te gaan naar een klant. Leuk om te zien hoe dat eigenlijk allemaal in elkaar zit. 

Terugkijkend op mijn stage-ervaring bij Trivali kan ik vol vertrouwen zeggen dat het een ongelooflijk waardevolle ervaring was. Ik was in staat om mijn grafische ontwerpvaardigheden te ontwikkelen, aan echte projecten te werken en deel uit te maken van een ondersteunend en samenwerkend team. Het was inspirerend om te zien hoe jullie als team samenwerken en streven naar het beste resultaat.

Dankwoord

Ik wil Kristof en het team achter Trivali bedanken voor deze 2 leerrijke en interessante weken en voor de kansen die ik gekregen heb. Ik kijk ernaar uit om de vaardigheden en kennis die ik hier heb opgedaan toe te passen bij mijn toekomstige projecten. Ik zou het iedereen aanraden om zijn/haar stage bij Trivali te volgen en er een onvergetelijke stageperiode van te maken. 

Rani

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.