Stijlvolle snelle websites in WordPress en Drupal

Wij maken hoogwaardige websites die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit en daarnaast ook hoog verschijnen in de zoekresultaten van Google. Dankzij onze ervaring en technische kennis is dit een investering waar je jarenlang een mooie return op krijgt.

Jouw professionele website wordt gebouwd in WordPress of Drupal. Het aanpassen doe je nadien volledig zelf: toevoegen van pagina’s, nieuwsberichten, realisaties, … het kan allemaal!

Nadien toch nog wat hulp nodig? Geen probleem! Ons team van web-experts staan voor jou klaar voor elke vraag via mail of telefoon.

blank

Maatwerk in WordPress of Drupal

Bij ons geen templates of copy-paste van een andere site. Elk project is voor ons uniek en wordt van begin af aan opgebouwd. We starten met brainstormsessies, maken een mooi design, programmeren enkele unieke functionaliteiten voor jouw site en zodra alle teksten toegevoegd zijn, lanceren we jouw nieuwe site.

Je wenst een website die ...

Dankzij onze ervaring en expertise garanderen we dat je zich als ondernemer kan focussen op jouw business zonder je zorgen te moeten maken over je online communicatie en de bouw en onderhoud van jouw website.

Jouw marketingdoelstellingen worden door onze experts meegenomen vanaf het begin van de ontwikkeling met een jarenlange return op je investering als gevolg.

blank
blank

Professioneel design

Elke website krijgt een uniek design waarmee klanten overtuigd worden om verder te lezen en jouw diensten af te nemen.
Onze webdesigners houden rekening met jouw logo en huisstijl voor optimale herkenbaarheid

blank

#Developers

“Alles kan” is onze motto: bestaat het niet, dan programmeren we het gewoon om het beste resultaat te bereiken.
Denk aan koppelingen voor automatisch stockbeheer, CRM of facturatie.

blank

Online marketing

We helpen je om optimaal gevonden te worden in Google, zorgen dat er over jou gesproken wordt in regio Lokeren, op de sociale media en lanceren succesvolle advertentiecampagnes.

blank

Blijvende ondersteuning

De lancering van je site is niet het einde. Ons team van web-experts staan voor jou klaar voor elke vraag via mail of telefoon.

Uitbreidingen of extra diensten nodig? Ook dat kan. Wij gaan voor een duurzame relatie met al onze klanten in regio Lokeren.

We kregen het vertrouwen van deze organisaties

Kiezen voor Trivali is ...

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een diepgaande expertise in het ontwikkelen van innovatieve websites en webtoepassingen voor zelfstandigen, ondernemingen, overheden en belangenorganisaties.

Onze expertise nodig voor uw website?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank