Hoe kom ik bovenaan te staan in Google?

Om bovenaan te staan in Google zijn er meerdere factoren die van belang zijn, en als je al die factoren op orde hebt is de kans groot dat je bovenaan komt te staan in Google.

Eerst en vooral moet je aan “zoekmachineoptimalisatie” beter bekend als “SEO” doen. Het woord zegt het zelf, door allerlei soorten aanpassingen ga je je website optimaliseren voor zoekmachine’s en dus ook automatisch stijgen in Google. Daarnaast is het belangrijk om voldoene content op je website te plaatsen. Een website met 10 landingspagina’s en uitgebreide teksten zal veel makkelijker bovenaan komen te staan in Google dan een website met  3 pagina’s en enkele kleine teksten.

Daarnaast is het hanteren van Meta Titles en Meta Descriptions ook zeer belangrijk voor Google. De Meta Title, het woord zegt het zelf, is een titel voor jouw pagina. De Description omvat een korte beschrijving van de pagina, deze maximum uit 160 tekens bestaan om goed te zijn. Het is best om beide te beginnen, met een specifiek keyword dat veel terugkomt in de pagina. Als je dat keyword veel zal gebruiken, zal je in Google automatisch meer zichtbaar worden als er gezocht wordt op dat keyword.

Een volgende stap is gaan adverteren op Google. In onze blogpost kan je alvast lezen overe een succesvolle Google Adwords campagne voor 1 van onze klanten

Op zoek naar een expert in Online Marketing? Dan ben jij bij Trivali aan het juiste adres. Bekijk onze mogelijkheden of contacteer ons voor meer informatie! 

Trivali maakt deel uit van de kunstexpo "Achter Glas" in Lochristi. 

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.