Hoe kom ik hoger te staan in Google?

Om hoger te staan in Google zijn er meerdere factoren die van belang zijn, en als u al die factoren op orde hebt is de kans groot dat u positie stijgt in Google.

Eerst en vooral moet u aan “zoekmachineoptimalisatie” beter bekend als “SEO” doen. Het woord zegt het zelf, door allerlei soorten aanpassingen gaat u uw website optimaliseren voor zoekmachine’s en dus ook automatisch stijgen in Google. Daarnaast is het belangrijk om voldoende content op je website te plaatsen. Een website met 10 landingspagina’s en uitgebreide teksten zal veel makkelijker bovenaan komen te staan in Google dan een website met 3 pagina’s en enkele kleine teksten.

Daarnaast is het hanteren van Meta Titles en Meta Descriptions ook zeer belangrijk voor Google. De Meta Title, het woord zegt het zelf, is een titel voor uw pagina. De Description omvat een korte beschrijving van de pagina, deze maximum uit 160 tekens bestaan om goed te zijn. Het is best om beide te beginnen, met een specifiek keyword dat gerelateerd is aan de pagina. Als u dat keyword terugkerend zal gebruiken, zult u in Google automatisch meer zichtbaar worden als er gezocht wordt op dat zoekwoord.

Een volgende stap is gaan adverteren op Google. In onze blogpost kunt u alvast lezen over een succesvolle Google Adwords campagne voor 1 van onze klanten

Op zoek naar een expert in Online Marketing? Dan bent u bij Trivali aan het juiste adres. Bekijk onze mogelijkheden of contacteer ons voor meer informatie! 

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.