Blog

Het bekende “Feestpaleis” in Beervelde wordt nieuw kantoor voor Trivali

Deel deze pagina

Begin 2022 verhuizen we met ons kantoor naar het Feestpaleis in Beervelde. We waren al even op zoek naar een nieuwe locatie voor ons 5-koppig webagency en vonden in het Feestpaleis een unieke locatie.

blank

Het mythische Feestpaleis in Beervelde stond al een aantal jaren leeg tot een projectontwikkelaar in 2020 begon met de omvorming tot nieuwbouwappartementen. De voorgevel van het Feestpaleis, een erkend dorpsgezicht in Beervelde mocht niet verdwijnen en er werd beslist om er een winkel- of kantoorruimte van te maken.

Het was een unieke opportuniteit om dit pand te kopen en hier ons nieuw kantoor in onder te brengen.
Het brengt veel leuke herinneringen naar boven en is de ideale marketinglocatie: iedereen kent het, ik hoef aan niemand uit te leggen waar we gevestigd zijn 😊 .”

blank

Inspirerende ontmoetingsruimte

Het nieuwe kantoor wordt ingericht tot een inspirerende locatie met bureauruimtes, vergaderzaal, keuken en ontspanningsruimte voor de medewerkers. Door Corona is de manier van werken veranderd en is de work-live balance nog belangrijker geworden. Vele medewerkers kiezen ervoor om niet meer fulltime op kantoor aanwezig te zijn. Zo maken we van ons nieuw kantoor een ontmoetingsruimte voor klanten en medewerkers waar ze in een ontspannen en inspirerende omgeving kunnen overleggen, brainstormen en samenwerken.

blank

We hebben beslist om zoveel mogelijk originele elementen van het oorspronkelijke trapgevel te bewaren: de buitenkant wordt opgefrist maar de naam “Feestpaleis” en de 3 maskertjes blijven natuurlijk bewaren. Aan de binnenkant restaureren we enkele originele ornamenten en zullen we sfeer van vroeger proberen oproepen door het gebruik van oude foto’s en memorabilia. 

Over Trivali Webdevelopment

Trivali bouwt websites en webshops voor KMO’s met focus op integraties met andere systemen onder het motto “hoe moeilijker, hoe liever”. We werken voor grote organisaties zoals Confederatie Bouw, Tailormade Logistics en De Wassende Maan, maar ook voor lokale bedrijven uit Destelbergen en Lochristi zoals Park Van Beervelde en Begonia Reizen. Dankzij onze groei was een verhuis een logische volgende stap.

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.