Blog

Trivali investeert z’n winst in duurzame biolandbouwgrond

Deel deze pagina

Als organisatie hebben we een verantwoordelijkheid naar onze klanten, onze medewerkers én naar de planeet. De rode draad door dit verhaal is “duurzaamheid”: zo kiezen we resoluut voor groene stroom voor ons gebouw en servers, wordt het gebruik van de fiets gestimuleerd en gebruiken we materialen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu.

Onze duurzame visie brengen we ook in de praktijk door een deel van onze winst te investeren in “De Landgenoten”, een non profitorganisatie die grond aankoopt voor biolandbouw. Eén van onze klanten, De Wassende Maan, een bioboerderij uit Astene/Deinze, is hierdoor de komende jaren verzekerd van goede en betaalbare grond om hun gewassen te kunnen telen.

We gingen in februari 2022 op bedrijfsbezoek bij De Wassende Maan om hun werking en de mensen achter het bedrijf nog beter te leren kennen. Zaakvoerder Kristof legt in deze korte video uit dat dit voor ons geen investering is waar we financieel rendement uithalen, maar wel een investering in een groenere en duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.