Klantengetuigenis

Stefanie, Zuiderhuis

Trivali is een kleine organisatie is, wat onze samenwerking zeer gemakkelijk maakt omdat we een aanspreekpunt hebben en een goede opvolging zodat we 1 op 1 naar onze resultaten toe kunnen werken.

Stefanie, van de reiswebsites Zuiderhuis, Noorderhuis en Bunkhouse, vertelt waarom ze samenwerken met Trivali. Ze organiseren actieve reizen binnen en buiten Europa met focus op natuur.

We waren op zoek naar een stabiele partner met voldoende developers kon bieden om onze plannen te vergelijken. En zo kwamen we bij Trivali terecht. Trivali heeft een positieve impact gehad op ons bedrijf omdat we nu kunnen vertrouwen en verder bouwen op onze website wat een grote troef is op de werking van onze organisatie.

De grootste sterkte van Trivali is hun pragmatische aanpak: ze kijken stap voor stap hoe een bepaald project gerealiseerd kan worden en er wordt voldoende getest waardoor de kwaliteit gegarandeerd kan worden om ermee live te gaan.

Wij omschrijven Trivali als een solide partner die ons helpt met de techniciteit en de bouw van onze websites.

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.