Klantengetuigenis

Stefanie, Zuiderhuis

Trivali is een kleine organisatie, waardoor onze samenwerking buitengewoon eenvoudig verloopt. Met slechts één aanspreekpunt en uitstekende opvolging kunnen we rechtstreeks toewerken naar het behalen van onze gewenste resultaten.

Stefanie, van de reiswebsites Zuiderhuis, Noorderhuis en Bunkhouse, vertelt waarom ze samenwerken met Trivali. Ze organiseren actieve reizen binnen en buiten Europa met focus op natuur.

We waren op zoek naar een stabiele partner met voldoende developers kon bieden om onze plannen te vergelijken. En zo kwamen we bij Trivali terecht. Trivali heeft een positieve impact gehad op ons bedrijf omdat we nu kunnen vertrouwen en verder bouwen op onze website wat een grote troef is op de werking van onze organisatie.

De grootste sterkte van Trivali is hun pragmatische aanpak: ze kijken stap voor stap hoe een bepaald project gerealiseerd kan worden en er wordt voldoende getest waardoor de kwaliteit gegarandeerd kan worden om ermee live te gaan.

Wij omschrijven Trivali als een solide partner die ons helpt met de techniciteit en de bouw van onze websites.

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.