Kunnen er aanpassingen gebeuren aan mijn bestaande Drupal website?

Het verder uitbreiden of aanpassen van je bestaande website is steeds mogelijk. Afhankelijk van hoe oud en up-to-date je huidige website is, kan het wel zijn dat deze eerst een grondige update nodig heeft. Zowel voor het aanpassen van als het updaten van je Drupal website kan je steeds bij ons terecht.

Bij Trivali hebben we al veel websites aangepast, omdat de klant niet meer tevreden was van hun originele webbouwer. Wij hebben dan ook zeer veel ervaring met overnames van Drupal projecten. Een goed voorbeeld is de website van Build Your Home, een project van Confederatie Bouw. Wij hebben de website overgenomen en ondertussen tal van uitbreidingen en optimalisaties doorgevoerd. Bij onze getuigenissen kan je zien dat Confederatie Bouw zeer tevreden is van onze diensten.

Meer informatie omtrent aanpassingen van je bestaande website kan je hier vinden. Wij bij Trivali zijn echte “Drupal experts”! Heb je interesse in onze Drupal diensten? Contacteer ons dan snel!

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.