Kunnen er aanpassingen gebeuren aan mijn bestaande Drupal website?

Het verder uitbreiden of aanpassen van uw bestaande website is steeds mogelijk. Afhankelijk van hoe oud en up-to-date uw huidige website is, kan het wel zijn dat deze eerst een grondige update nodig heeft. Zowel voor het aanpassen van als het updaten van uw Drupal website kunt u steeds bij ons terecht.

Bij Trivali hebben we al veel websites aangepast, omdat de klant niet meer tevreden was van hun originele webbouwer. Wij hebben dan ook zeer veel ervaring met overnames van Drupal projecten. Een goed voorbeeld is de website van Build Your Home, een project van Confederatie Bouw. Wij hebben de website overgenomen en ondertussen tal van uitbreidingen en optimalisaties doorgevoerd. Bij onze getuigenissen kunt u zien dat Confederatie Bouw zeer tevreden is van onze diensten.

Meer informatie omtrent aanpassingen van uw bestaande website kunt u hier vinden. Wij bij Trivali zijn echte “Drupal experts”! Heeft u interesse in onze Drupal diensten? Contacteer ons dan snel!

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.