Waarom moet ik voor een Drupal als CMS kiezen?

Als je voor Drupal als CMS kiest, kies je voor een veilige en betrouwbare CMS waarmee je, als de website goed is opgebouwd, makkelijk je content kan gaan aanpassen. Met Drupal kan je verschillende content-types gebruiken zoals blogs, cases, video’s, enzovoort. Drupal is een zeer krachtige CMS en scoort goed op SEO-vriendelijkheid. Met het gebruik van een aantal modules kan je hoog scoren op Google, wat heel interessant is om potentiële leads te genereren.

Zoals eerder vermeld is het wel zeer belangrijk dat je Drupal website goed gebouwd is. Bij het bouwen van een Drupal site moet er met vele zaken rekening worden gehouden, zodat de klant later makkelijk zelf aanpassingen kan doen aan de website, zonder problemen te veroorzaken. Bij Trivali hebben we al jarenlange ervaring in het bouwen en onderhouden van Drupal websites. Wij denken steeds mee met de klant vooraleer we deze ideeën gaan omzetten in code.

Meer informatie over hou wij te werk gaan bij het bouwen van een nieuwe Drupal website kan je hier vinden.

Wij bij Trivali zijn echte “Drupal experts”! Heb je interesse in onze Drupal diensten? Contacteer ons dan snel!


Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.