Klantengetuigenis

Florian, Cube Store

Van stagiair tot klant, mijn ervaring met Trivali’s expertise en toewijding heeft geleid tot een succesvolle, spiegelende online aanwezigheid voor Cube Store, resulterend in een groei van contacten en winkelbezoekers.

Na mijn stage bij Trivali wist ik één ding zeker: voor de nieuwe website van Cube Store moesten we bij hen zijn. Mijn ervaring achter de schermen bij Trivali gaf mij een uniek inzicht in hun diepgaande kennis, snelle werktempo en transparante service.

Toen ik bij Cube Store begon en we besloten onze online aanwezigheid te vernieuwen, was Trivali mijn eerste aanbeveling. Ze stelden niet teleur. Ze hebben niet alleen onze strakke deadline gehaald, maar ook een website gecreëerd die perfect onze nieuwe winkel weerspiegelt.

Het resultaat is een website die onze winkel online net zo aantrekkelijk en uitnodigend maakt als in het echt. Sinds de lancering van de nieuwe site zien we een duidelijke toename in zowel contactaanvragen als winkelbezoekers.

Mijn ervaring bij Trivali heeft mij geleerd dat zij de ideale partner zijn voor iedereen die zijn digitale voetafdruk wil versterken. Ik ben er trots op dat ik hen heb aanbevolen aan Cube Store en nog trotser op het fantastische werk dat ze hebben geleverd.

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.