Klantengetuigenis

Ann-Sophie, Raam Food

Trivali ontwikkelde met expertise en transparantie een perfecte website voor ons restaurant. Na een positief intakegesprek met Louis en uitstekende nazorg, waaronder een training, zijn we zeer tevreden en trotse fans geworden.

Een tijdje geleden kwamen we bij Trivali uit als potentiële partner voor het bouwen van een nieuwe website voor ons restaurant. Na het intake gesprek met Louis voelde het meteen goed.

Wij houden van transparantie en dat is bij hen absoluut het geval. Van bij de start weet je waar je voor intekent. We besloten dan ook vrij snel om met Trivali in zee te gaan. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Achter de prachtige gevel van het voormalige Feestpaleis in Beervelde schuilt een topteam dat uitblinkt in expertise, een persoonlijke aanpak en snelheid.

Onze wensen werden omgezet in een site waar we voor de volle honderd procent achterstaan. Wat we ook enorm fijn vonden is de nazorg. Net voor we de site lanceerden werden we uitgenodigd voor een opleiding zodat we de gebruiksvriendelijke site zelf makkelijk kunnen aanpassen in de toekomst.

Merci, wij zijn fan!

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.