Klantengetuigenis

Mike, CVO Gent

Al vele jaren werken wij als Centrum Voor Volwassenenonderwijs (CVO) samen met Trivali. Zij namen een Drupal website over die wij hadden laten maken door een semi-professional. Deze kon uiteindelijk de vele eisen die een CVO stelt niet uitwerken.

Trivali nam de Drupal-site over en kon wel tegemoet komen aan onze wensen. Het CVO is een grote organisatie met een complexe structuur waarbij de verschillende onderdelen specifieke wensen en eisen hebben.
Trivali heeft door de jaren heen samen met ons meegedacht en de site systematisch uitgebreid met meer mogelijkheden. Online inschrijvingen voor cursussen incl. betalingen; het koppelen van de site aan het administratief platform zodat de site elke dag up-to-date is; efficiënte lay-out aanpassingen; zoekoptimalisatie in functie van een topscore in zoekmachines (Google ea); … het is allemaal mogelijk geworden dankzij Trivali.
Dat telkens in een constructieve samenwerking waarbij het Trivali-team telkens sterk meedenkt met de wensen van het CVO.

De manier van werken bij Trivali is daarbij heel transparant, duidelijk en snel. Data en deadlines worden afgesproken en via een positieve en directe communicatie worden de resultaten bereikt.

Met andere woorden, Trivali is al sinds vele jaren een heel betrouwbare partner gebleken om mee samen te werken!

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.