WordPress website laten maken

WordPress is het meest verspreide content management systeem ter wereld dankzij de gebruiksvriendelijkheid, de snelle inzetbaarheid voor ontwikkelaars en het enorme aanbod aan ’themes’. Een nadeel is dat veel webdesigners geen programmeerkennis hebben en niet kunnen sleutelen onder de motorkap. Bij Trivali kennen we WordPress intern van a tot z.

Heeft u reeds een bestaande WordPress website? Geen probleem! Wij bouwen ook verder aan bestaande sites. Ontdek hier onze dienstverlening.

blank
blank

Wanneer WordPress?

Wij bouwen hoogwaardige websites en webshops in WordPress die zich onderscheiden door hun technische kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zorgen we er, dankzij de juiste teksten, voor dat uw website hoog verschijnt in de zoekresultaten van Google.

WordPress is perfect geschikt …

Kortom: wij raden WordPress aan voor eenvoudige, snelle sites waarmee u uw marketingdoelstellingen kan bereiken:

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de gefaseerde methodologie die we hanteren.

We kregen het vertrouwen van deze organisaties

Wacht niet tot het te laat is

Wilt u nu een WordPress website?

Dankzij het op maat gemaakte offerteformulier is de stap kleiner geworden om een prijsofferte te vragen via de website dan via telefoon te nemen of langs te komen. We merken een mooie stijging van het aantal contactnames hierdoor.

Heeft u reeds een bestaande WordPress website?
Geen probleem! Wij bouwen ook verder aan bestaande WordPress websites.

Kiezen voor Trivali is ...

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een diepgaande expertise in het ontwikkelen van innovatieve websites en webtoepassingen voor zelfstandigen, ondernemingen, overheden en belangenorganisaties.

Nieuwe WordPress site nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

Wilt u liever eerst een online meeting om te sparren over uw (toekomstige) website? Leg dan een inspiratiegesprek van een half uurtje vast met Louis! 🧑‍💻

blank