Hoe beveilig ik mijn WordPress site?

WordPress staat niet bekend als het meest veilige platform ter wereld, maar dat komt grotendeels omdat niet alle WordPress websites worden gebouwd door professionals.

Er zijn verschillende manieren om je WordPress website zo veilig mogelijk te maken. Het begint al bij een veilige hosting van je website. Daarnaast is het belangrijk om je website steeds up-to-date te houden met de meest recente versies van WordPress en de plugins zelf. In onze blogpost kan je alvast lezen hoe belangrijk het is om steeds alle updates uit te voeren.

Als klant bij Trivali moet je je hier echter geen zorgen over maken. Wij bieden steeds een onderhoudscontract op maat aan, waarin wij telkens alle updates in de gaten houden en uitvoeren wanneer nodig.

Bij Trivali kennen WordPress vanbinnen en vanbuiten, en hebben we reeds talloze prachtige WordPress websites afgeleverd. Lees gerust enkele van onze cases! Wij bij Trivali zijn echte “WordPress experts”! Ben je van plan om een WordPress website te laten bouwen? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte!

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.