Hoe beveilig ik mijn WordPress site?

WordPress staat niet bekend als het meest veilige platform ter wereld, maar dat komt grotendeels omdat niet alle WordPress websites worden gebouwd door professionals.

Er zijn verschillende manieren om uw WordPress website zo veilig mogelijk te maken. Het begint al bij een veilige hosting van uw website. Daarnaast is het belangrijk om uw website steeds up-to-date te houden met de meest recente versies van WordPress en de plugins zelf. In onze blogpost kunt u alvast lezen hoe belangrijk het is om steeds alle updates uit te voeren.

Als klant bij Trivali moet zich u hier echter geen zorgen over maken. Wij bieden steeds een onderhoudscontract op maat aan, waarin wij telkens alle updates in de gaten houden en uitvoeren wanneer nodig.

Bij Trivali kennen WordPress vanbinnen en vanbuiten, en hebben we reeds talloze prachtige WordPress websites afgeleverd. Lees gerust enkele van onze cases! Wij bij Trivali zijn echte “WordPress experts”! Bent u van plan om een WordPress website te laten bouwen? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte!

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.