Hoe verhuis ik mijn WordPress website?

Er zijn verschillende mogelijkheden om je WordPress website te verhuizen. Eerst en vooral moet je ervoor zorgen dat je een nieuwe hosting heb klaarstaan en een back-up hebt genomen vooraleer je de website kan verhuizen. De verhuis zelf kan je handmatig doen via FTP of aan de hand van een plugin bv. All-In-One WP Migration. Het is echter zeer belangrijk om telkens een back-up te nemen, zodat er zeker niks verloren is als het fout zou gaan.

Natuurlijk is het altijd een verstandige keuze om dit door een webbouwer te laten doen. Zo kan er zeker niks foutlopen, en zal dit minder lang duren dan dat je het zelf probeert.

Bij Trivali kennen WordPress vanbinnen en vanbuiten, en hebben we reeds talloze prachtige WordPress websites afgeleverd. Lees gerust enkele van onze cases! Wij bij Trivali zijn echte “WordPress experts”! Ben je van plan om een WordPress website te verhuizen? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte!

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.