Hoe verhuis ik mijn WordPress website?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw WordPress website te verhuizen. Eerst en vooral moet u ervoor zorgen dat u een nieuwe hosting heeft klaarstaan en een back-up hebt genomen vooraleer uw de website kan verhuizen. De verhuis zelf kunt u handmatig doen via FTP of aan de hand van een plugin bv. All-In-One WP Migration. Het is echter zeer belangrijk om telkens een back-up te nemen, zodat er zeker niks verloren is als het fout zou gaan.

Natuurlijk is het altijd een verstandige keuze om dit door een webbouwer te laten doen. Zo kan er zeker niks foutlopen, en zal dit minder lang duren dan dat u het zelf probeert.

Bij Trivali kennen WordPress vanbinnen en vanbuiten, en hebben we reeds talloze prachtige WordPress websites afgeleverd. Lees gerust enkele van onze cases! Wij bij Trivali zijn echte “WordPress experts”! Bent u van plan om een WordPress website te verhuizen? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte!

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.