Wat zijn WordPress plugins?

WordPress plugins zijn kleine stukjes software die de functionaliteit van uw WordPress site verder uitbreiden. Omdat elke WordPress gebruiker andere noden en wensen heeft binnen WordPress, zijn er dus plugins ontwikeld om de basisinstallatie verder uit te breiden.

U heeft veel gratis plugins, maar ook een tal van betalende plugins. Meestal zijn de de plugins gratis tot op een bepaald niveau, en kunt u dat plugin uitbreiden met een betalende “pro versie”.

Het is ook mogelijk om door uw webbouwer custom plugins te laten schrijven, als er nog geen bruikbare plugin is geschreven voor uw gewenste functionaliteit.

Bij Trivali hebben we ervaring zat in het schrijven van Custom Plugins, een voorbeeld kunt u vinden in onze prachtige case voor Artea. https://www.trivali.be/cases/strakke-presentatiewebsite-artea/

Wij bij Trivali zijn echte “WordPress experts”! Bent u van plan om een WordPress website te laten bouwen? Bekijk op https://triva.li/wordpress waarom Trivali uw geschikte partner is!

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.