Wat zijn WordPress plugins?

WordPress plugins zijn kleine stukjes software die de functionaliteit van je WordPress site verder uitbreiden. Omdat elke WordPress gebruiker andere noden en wensen heeft binnen WordPress, zijn er dus plugins ontwikeld om de basisinstallatie verder uit te breiden.

Je hebt veel gratis plugins, maar ook een tal van betalende plugins. Meestal zijn de de plugins gratis tot op een bepaald niveau, en kan je dat plugin uitbreiden met een betalende “pro versie”.

Het is ook mogelijk om door je webbouwer custom plugins te laten schrijven, als er nog geen bruikbare plugin is geschreven voor jouw gewenste functionaliteit.

Bij Trivali hebben we ervaring zat in het schrijven van Custom Plugins, een voorbeeld kan je vinden in onze prachtige case voor Artea. https://www.trivali.be/cases/strakke-presentatiewebsite-artea/

Wij bij Trivali zijn echte “WordPress experts”! Ben je van plan om een WordPress website te laten bouwen? Bekijk op https://triva.li/wordpress waarom Trivali jouw geschikte partner is!

Trivali maakt deel uit van de kunstexpo "Achter Glas" in Lochristi. 

Vraag je gratis websiteanalyse aan!

Brengt jouw website niet het rendement die je voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op je website achter?

Vraag dan nu je gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt je in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.