Onderhoud en support

Trivali onderhoudt websites en webshops. Door onze ruime ervaring kennen wij Drupal en WordPress als onze broekzak. Daarom staan wij onze klanten bij met raad en daad. WIj zitten regelmatig samen om te brainstormen over aanpassingen om uw site of shopin topconditie te houden. En om mee te zijn met de snelle veranderingen van het web.

U bezorgt ons een lijstje van de nodige aanpassingen en wij gaan hiermee aan de slag terwijl u zich kan focussen op uw business! Wij ontwikkelen de functionaliteit en voegen die toe aan uw bestaande website zonder dat gegevens verloren gaan.

blank

Wat kan deze takenlijst inhouden?

Om uw een idee te geven van welke ‘taken’ u allemaal kan laten uitvoeren bij ons, lijsten we hieronder op wat het kan inhouden. Natuurlijk kunnen wij zoveel meer voor u betekenen.

Ook voor bestaande websites en shops in Drupal en WordPress

Bent u niet meer tevreden van uw bestaande website partner of schorten er zaken aan die niet opgelost geraken? Niet getreurd! Wij nemen ook bestaande websites over, zorgen voor de nodige updates en aanpassingen en zetten deze terug op de rails.

blank

Onderhoudscontract of regie-tarief

We bieden twee samenwerkingsmogelijkheden aan:

Regie

Wil je geen maandelijks commitment, dan betaal je enkel voor de uren waarop we voor je werken. Enkele maanden geen aanpassingen nodig, dan volgt er geen factuur. Aanpassingen worden ingepland en zo snel mogelijk uitgevoerd.

Onderhoudscontract met vast aantal uren per maand

Je hebt een grote site of shop waar regelmatig uitbreidingen of onderhoud aan nodig is? Dan is een onderhoudscontract met vooraf bepaald aantal uren de beste oplossing. Wij voorzien een vaste developer en een gegarandeerd aantal uren per week/maand waardoor aanpassingen en uitbreidingen snel kunnen worden doorgevoerd. Wij gaan ook proactief te werk om je site up-to-date te houden. Daarboven kan je tot 20% korting krijgen op ons regietarief.

Onze tijd wordt steeds bijgehouden in supporttickets. Dringende problemen krijgen voorrang, niet-dringende vragen zo snel mogelijk afgewerkt. Supportvragen worden in regie afgewerkt, voor nieuwe ontwikkelingen wordt ofwel in regie gewerkt, ofwel een offerte opgemaakt (afhankelijk van de afspraak).

blank

Blog: vier redenen om steeds de nieuwste updates op je website te installeren

Regelmatig krijg ik de vraag waarom het toch belangrijk is om na de livegang van de website toch ons beveiligingsabonnement te nemen. Ik geef steeds vier goede redenen om het toch te doen die in het voordeel van de klant zijn. 

Wacht niet tot het te laat is

Wil jij nu een onderhoud van uw website?

Interesse om uw website te laten onderhouden door ons?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank