Trivali webdevelopment

Ontwerpen huisstijl en logo

De visuele identiteit van uw organisatie bepaalt hoe deze door de potentiële klanten wordt gezien en wordt ervaren. Het is dan ook van cruciaal belang dat het logo, de kleuren en het gebruikte lettertype, kortom de volledige huisstijl, de juiste boodschap uitdragen.

Ook voor bestaande organisaties kan het interessant zijn om regelmatig over de huisstijl na te denken en zich af te vragen of deze nog in overeenstemming is met de waarden, doelen en visie.

blank

Bij Trivali ontwerpen we niet alleen websites maar kunnen wij ook instaan voor de volledige ontwerp en uitschrijven van uw huisstijl. Aan de hand van enkele vragen wordt de visie, missie en doelen van uw organisatie opgelijst. Hiermee gaan onze designers aan de slag om uw coorporate identity of logo te ontwerpen. Deze kan dan doorgetrokken worden naar de andere communicatie zoals flyers, folders, visitekaartjes en natuurlijk de website.

Logo ontwerp

Eerst en vooral bespreken we tijdens een uitgebreide briefing alle nodige aspecten om aan de slag te kunnen. Daarna ontwerpen we een eerste voorstel, dat we dan laten reviewen door de klant. Deze fase herhalen we tot we het ultieme resultaat bekomen. Het finale logo bezorgen we in alle drukklare formaten, zodat er zeker niks tekort is. Wil je direct uitpakken met je logo? Bij “extra’s” hieronder zie je wat Trivali allemaal kan met je gloednieuwe logo!

Volledige huisstijl

We ontwikkelen de volledige huisstijl voor uw bedrijf.
Dit omvat het logo-ontwerp, aangevuld met het ontwerpen van 1 visitekaartje en envelop alsook de guidelines voor het gebruik van uw huisstijl op andere media. Dit kan natuurlijk ook uitgebreid worden… U vraagt, wij ontwerpen!

blank

Extra's

  • Drukken en leveren van uw visitekaartjes
  • Powerpoint template
  • Word-template
  • Ontwerpen van flyers of ander drukwerk
  • Stickerontwerp
blank

Online verkopen: zo begin je eraan in 11 praktische tips

blank