Huisstijl ontwerpen

De visuele identiteit van uw organisatie bepaalt hoe deze door de potentiële klanten wordt gezien en wordt ervaren. Het is dan ook van cruciaal belang dat het logo, de kleuren en het gebruikte lettertype, kortom de volledige huisstijl, de juiste boodschap uitdragen.

Ook voor bestaande organisaties kan het interessant zijn om regelmatig over de huisstijl na te denken en zich af te vragen of deze nog in overeenstemming is met de waarden, doelen en visie.

webdesign gent: computerscherm, werkende mensen
blank

Ontwerpen van een bepaalde huisstijl

Bij Trivali ontwerpen we niet alleen websites maar kunnen wij ook instaan voor het volledige ontwerp en uitschrijven van uw huisstijl. Aan de hand van enkele vragen wordt de visie, missie en doelen van uw organisatie opgelijst. Hiermee gaan onze designers aan de slag om uw corporate identity of logo te ontwerpen. Deze kan dan doorgetrokken worden naar de andere communicatie zoals flyers, folders, visitekaartjes en natuurlijk de website.

Volledige huisstijl

We ontwikkelen de volledige huisstijl voor uw bedrijf.
Dit omvat het logo-ontwerp, aangevuld met het ontwerpen van 1 visitekaartje en envelop, alsook de guidelines voor het gebruik van uw huisstijl op andere media. Dit kan natuurlijk ook uitgebreid worden…
U vraagt, wij ontwerpen!

Extra's

Een dikke proficiat aan Frederic, Louis en het gehele Trivali-team voor het ontwikkelen van onze corporate identity én onze schitterende website. Topwerk!

blank
blank

Wacht niet tot het te laat is

Wilt u nu een nieuwe huisstijl?

Ook last van een verouderde huisstijl?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank