Zoekmachine advertising

Wie wil adverteren op Google kan daarmee mooie resultaten neerzetten. Maar dan moet u wel goed begrijpen hoe Google denkt en werkt. SEA of Search Engine Advertising is ingewikkelder dan het lijkt.

Prijzen om te adverteren hangen onder andere af van de breedte van de doelgroep die u wil bereiken, de duurtijd en de concurrentie op de online veiling. We stelden vast dat heel wat ondernemers hun online marketingbudget niet 100% effectief inzetten en daardoor aan bereik verliezen.

Vertrouw daarom uw online campagnes toe aan Trivali. We werken aan een optimaal renderende online campagne zodat u een optimale ROI behaalt op uw marketingbudget

blank

Onze dienstverlening

Keyword analyse

Als uw website niet hoog (genoeg) verschijnt op Google bij het intypen van de kernwoorden waarop u gevonden wil worden, dan komt dit vermoedelijk omdat de juiste zoekwoorden niet op de website staan.

De eerste stap is daarom een analyse van de beschikbare zoekwoorden op de website en een concurrentie analyse om te bepalen waarom zij wel gevonden worden. Daaruit volgen aanbevelingen tot het verbeteren van de vindbaarheid van uw website.

Opstarten Google Ads campagne

Het budget van de campagnes wordt in samenspraak bepaald én via uw creditcard betaald. U beslist dus over het bedrag dat u aan de campagne wenst te besteden. U betaalt ons dus enkel voor onze dienstverlening en wij nemen geen marge op de reclame-uitgaven. Helder, eerlijk en duurzaam!

Aanmaken advertenties volgens de zoekwoordanalyse

We maken advertenties aan en optimaliseren die om zo hoog mogelijke klikratio’s te verkrijgen. We doen dit door wervende zinnen te gebruiken en extra kernwoorden onder de advertentie die linken naar specifieke pagina’s op de website. We kunnen hierbij gebruik maken van zoekadvertenties, maar er zijn ook advertenties met afbeeldingen, video’s, shopping… Noem het maar op, wij zoeken een gepaste oplossing voor uw situatie.

blank

Opvolging en bijsturing

We volgen de campagnes regelmatig op en sturen bij waar nodig waardoor er geen onverwachte onderbrekingen in de weergave voorvallen. Tijdens de opvolging worden de zoekwoorden en uitsluitingswoorden verder geoptimaliseerd. We kijken naar hoe de advertenties lopen, kunnen we andere tekst gebruiken? Is er nood aan productvermelding, etc. Wij denken mee u mee!

Starten met adverteren op Google

Neem dan contact op met onze digital marketeer.
De koffie zal klaarstaan. ☕

blank