Marketing via social media

Social media advertising is het adverteren van een bericht met afbeelding/video op social media zoals Facebook, Instagram of Linkedin. Door gerichte advertenties op doelgroep, locatie, interesses of voorkeuren bereikt u de juiste doelgroep. Trivali helpt u bij het bereiken van die juiste doelgroep door de boodschap in de juiste tone of voice te verspreiden.

blank

Moet ik daarvoor betalen?

Dat hoeft niet. Het posten van berichten op social media is gratis. Maar natuurlijk kan het handig zijn om nu en dan een bericht in de kijker te plaatsen bij een nog grotere doelgroep.

Wil u enkel posten, dan bepalen we samen de inhoud van de posts (want u kent uw bedrijf het best natuurlijk) en stellen een contentkalender op met de datums en tijdstippen waarop we gaan communiceren via socials.

Maar adverteren op social media kan ook? En is dat niet duur?

Natuurlijk kan dat! En neen, het is meestal zelfs goedkoper dan adverteren via Google (link naar SEA pagina). U kiest zelf het budget dat u wil uitgeven en op basis daarvan bepalen we samen de doelgroep die u wil bereiken. Aangezien we heel specifiek kunnen targetten, kan er met een beperkt budget een kwalitatieve doelgroep bereikt worden.

Zit uw doelgroep niet op Facebook of Instagram? Geen probleem! Want ook enkel op linkedin adverteren gaat ook, en visa versa.

Starten met social media marketing?

Neem dan contact op met onze digital marketeer. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank