Resultaat halen met digital marketing

Een succesvolle website biedt bezoekers een aangename gebruikerservaring. Vanaf de eerste seconde moet alles goed zitten. Snelle vlotte teksten, leuke beelden, goed leesbare letters, knoppen en functies die feilloos werken. De navigatie en de bedoelingen van de website moeten glashelder zijn. Anders zijn jouw bezoekers zo weer weg.

blank

Het internet staat niet stil: wij volgen het op voor jou!

Trivali volgt de evolutie in de wereld van content marketing en alles wat daarrond hangt op de voet. We vertrouwen geen zelfverklaarde goeroe’s maar luisteren naar gereputeerde namen in content marketing. En we testen zelf in de praktijk welke aanpak het best werkt voor jouw online doelstellingen. Algoritmes van Google, Bing enzovoorts staan niet in steen gebeiteld maar evolueren over de tijd. Gezond verstand gebruiken, voorbij de quick wins, vinden we heel belangrijk. Wat onderschat wordt in content marketing, is relevantie. Wie wat intikt in een zoekmachine, wil zo snel mogelijk een relevant antwoord. Geen misleidend verkoopspraatje. Wij ondervinden in samenwerking met onze klanten dat kwalitatieve content tot commercieel succes leidt. Onze content marketeer/copywriter staat tot jouw dienst.

We kregen het vertrouwen van deze organisaties

Google Adwords

Wie wil adverteren op Google, kan daarmee mooie resultaten neerzetten. Maar dan moet je wel goed begrijpen hoe Google denkt en werkt. SEA of search engine advertising is ingewikkelder dan het lijkt.

Prijzen om te adverteren hangen onder andere af van de breedte van de doelgroep die je wil bereiken, de duratie en de concurrentie op de online veiling. We stellen vast dat heel wat ondernemers hun online reclamebudget niet 100% effectief inzetten en daardoor aan bereik verliezen.

Vertrouw jouw online campagne toe aan Trivali. We werken aan een optimaal renderende online campagne tegen de laagste prijs. 

Onze dienstverlening

Keyword-analyse

Als jouw website niet op het eerste blad verschijnt van Google bij het intypen van de kernwoorden waarop je gevonden wil worden, dan komt dit vermoedelijk omdat de juiste zoekwoorden niet op de website staan. 
De eerste stap is een analyse van de beschikbare zoekwoorden op de website, de websites waarmee jouw concurrenten wel gevonden worden en doen voorstellen tot het verbeteren van jouw website.

Opstarten Google Adwords-campagne 

Het budget van de campagnes wordt door jou bepaald én via jouw creditcard betaalt. Jij beslist dus over het bedrag dat je aan de campagne wenst te besteden. Jij betaalt ons dus enkel voor onze dienstverlening en geen marge op de reclameuitgaven.

Aanmaken advertenties ifv zoekwoordanalyse

We maken advertenties aan en optimaliseren die om hoge(re) klikratio’s te verkrijgen. We doen dit door wervende zinnen te gebruiken en extra kernwoorden onder de advertentie die linken naar specifieke pagina’s op de website.

Wekelijkse opvolging

We volgen de campagnes wekelijks op waardoor er geen onverwachte onderbrekingen in de weergave voorvallen. Tijdens de opvolging worden de zoekwoorden en uitsluitingswoorden verder geoptimaliseerd.

Optimaliseren website

Normaal gezien is het niet nodig om jouw website te vernieuwen maar in samenspraak met de bestaande webbouwer geven wij tips en advies hoe de site verbeterd kan worden. Hierdoor gaat jouw initiële investering niet verloren!


Door mijn nieuwe website word ik goed gevonden in Google! Dit zorgde automatisch voor meer leads.

Wacht niet tot het te laat is

Wil jij nu hulp met je digitale marketing?

Op zoek naar een marketeer?​

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

Wil je liever eerst een online meeting om te sparren over jouw (toekomstige) digitale marketing? Leg dan een inspiratiegesprek van een half uurtje vast met Louis! 🧑‍💻

blank