Resultaat halen met digital marketing

Een succesvolle website biedt bezoekers een aangename gebruikerservaring. Vanaf de eerste seconde moet alles goed zitten. Snelle vlotte teksten, leuke beelden, goed leesbare letters, knoppen en functies die feilloos werken. De navigatie en de bedoelingen van de website moeten glashelder zijn. Anders zijn uw bezoekers zo weer weg.

blank

Het internet staat niet stil: wij volgen het op voor u!

Trivali volgt de evolutie in de wereld van content marketing en alles wat daarrond hangt op de voet. We vertrouwen geen zelfverklaarde goeroe’s maar luisteren naar gereputeerde namen in content marketing. En we testen zelf in de praktijk welke aanpak het best werkt voor uw online doelstellingen.

Algoritmes van Google, Bing enzovoorts staan niet in steen gebeiteld maar evolueren over de tijd. Gezond verstand gebruiken, voorbij de quick wins, vinden we heel belangrijk. Wat onderschat wordt in content marketing, is relevantie. Wie wat intikt in een zoekmachine, wil zo snel mogelijk een relevant antwoord. Geen misleidend verkoopspraatje. Wij ondervinden in samenwerking met onze klanten dat kwalitatieve content tot commercieel succes leidt. Onze content marketeer/copywriter staat tot uw dienst.

We kregen het vertrouwen van deze organisaties

Google Ads

Wie wil adverteren op Google, kan daarmee mooie resultaten neerzetten. Maar dan moet u wel goed begrijpen hoe Google denkt en werkt. SEA of search engine advertising is ingewikkelder dan het lijkt.

Prijzen om te adverteren hangen onder andere af van de breedte van de doelgroep die u wilt bereiken, de duratie en de concurrentie op de online veiling. We stellen vast dat heel wat ondernemers hun online marketingbudget niet 100% effectief inzetten en daardoor aan bereik verliezen.

Vertrouw uw online campagne toe aan Trivali. We werken aan een optimaal renderende online campagne tegen de laagst mogelijke prijs. 

Onze dienstverlening

Keyword-analyse

Als uw website niet hoog verschijnt op Google bij het intypen van de kernwoorden waarop u gevonden wil worden, dan komt dit vermoedelijk omdat de juiste zoekwoorden niet op de website staan. 
De eerste stap is een analyse van de beschikbare zoekwoorden op de website, we doen een concurrentie analyse en waarom zij wel gevonden worden en doen voorstellen tot het verbeteren van uw website.

Opstarten Google Ads-campagne 

Het budget van de campagnes wordt door u bepaald, maar wij geven graag advies hierin, én via uw creditcard betaalt. U beslist dus over het bedrag dat u aan de campagne wenst te besteden. U betaalt ons dus enkel voor onze dienstverlening en geen marge op de reclameuitgaven.

Aanmaken advertenties ifv zoekwoordanalyse

We maken advertenties aan en optimaliseren die om hoge(re) klikratio’s te verkrijgen. We doen dit door wervende zinnen te gebruiken en extra kernwoorden onder de advertentie die linken naar specifieke pagina’s op de website. We kunnen hierbij gebruik maken van zoekadvertenties, maar er zijn ook advertenties met afbeeldingen, video’s, shopping… Noem het maar op, wij zoeken een gepaste oplossing voor uw bedrijf. 

Wekelijkse opvolging

We volgen de campagnes wekelijks op waardoor er geen onverwachte onderbrekingen in de weergave voorvallen. Tijdens de opvolging worden de zoekwoorden en uitsluitingswoorden verder geoptimaliseerd. We kijken naar hoe de advertenties lopen, kunnen we andere tekst gebruiken? Is er nood aan product vermelding, etc. Wij denken mee met u! 

Optimaliseren website

Normaal gezien is het niet nodig om uw website te vernieuwen maar in samenspraak met de bestaande webbouwer geven wij tips en advies hoe de site verbeterd kan worden. Hierdoor gaat uw initiële investering niet verloren!
Dit kan bijvoorbeeld gaan over een landingspagina in functie van de advertenties. 

Door mijn nieuwe website word ik goed gevonden in Google! Dit zorgde automatisch voor meer leads.

Wacht niet tot het te laat is

Wilt u nu hulp met uw online marketing?

Op zoek naar een marketeer?​

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

Wilt u liever eerst een online meeting om te sparren over uw (toekomstige) digitale marketing? Leg dan een inspiratiegesprek van een half uurtje vast met Louis! 🧑‍💻

blank