API koppelingen

Trivali is expert in het programmeren van koppelingen met externe tools, de zogenaamde API-koppelingen in Drupal. Als ervaren programmeurs kennen we Drupal als onze broekzak. Hierdoor kan je ook bij ons terecht voor het ontwikkelen van API-koppelingen die gegevens in jouw Drupalwebsite binnenhalen, of er informatie uit wegsturen naar andere tools (denk maar aan boekhoudpakket, nieuwsbriefsystemen, transportfirma’s etc …)

Onze manier van werken

Bij het ontwikkelen van een APi-koppeling voor je Drupalsite of Drupalshop gaan we niet over één nacht ijs. Als ervaren programmeurs volgen we standaarden en geijkte stappenplannen. Kort gezegd komt het hierop neer:

 • blank

  De eerste stap is de grondige functionele en technische analyse: met welke tool wordt er gelinkt, is er duidelijke technische documentatie beschikbaar etc. Indien nodig gaan we in gesprek met de bouwer van de tool waarmee we moeten connecteren.

 • blank

  Tijdens het ontwikkelproces van de API-koppeling tonen we op regelmatige tijdstippen de voortgang en geven we een demo van de beschikbare functionaliteiten.

 • blank

  Eens de API-koppeling klaar is voor testing wordt deze op een stagingomgeving opgezet, los van de bestaande – actieve – website. Op deze aparte omgeving kan u zelf aan de slag en testen of de API-koppeling doet wat hij moet doen. Problemen worden bijgestuurd, nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

 • blank

  Is de API-koppeling goedgekeurd, dan installeren we deze op je live Drupalwebsite en doen we nog enkele tests om zeker te zijn dat alles werkt. Vanaf dan kan u ermee aan de slag!

We kregen het vertrouwen van deze organisaties

We ontwikkelden al volgende API-koppelingen

Doorheen de jaren ontwikkelden we verschillende API-koppelingen die voor de klant het verschil hebben gemaakt. Mede dankzij onze ontwikkeling van API-koppelingen voor Drupalmodules hielpen wij mee aan de groei van diverse organisaties.

Jouw project in ervaren handen

Voor ons is een project (hoe klein of groot) trouwens geen eindig verhaal. Sommige webbedrijven leveren een product af, en dan mag je op zoek naar iemand voor onderhoud en updates. Dat zien wij anders: wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons werk, dus kan je ook na livegang op ons rekenen voor support, onderhoud en uitbreidingen.

Bij Trivali kom je niet voor onaangename verrassingen of onverwachte kosten. Wij bieden volledige transparantie over onze werkwijze en dienstverlening!

blank

Een oude Drupal 7 website kreeg een redesign en werd helemaal geoptimaliseerd. Buiten een herwerkte API integratie, werd er ook aandacht geschonken aan SEO. Bovendien zijn er ook extra functionaliteiten op maat.

Wacht niet tot het te laat is

Wil jij nu een API koppeling?

Op zoek naar een Drupal expert?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank