Jouw websites, onze zorg

Trivali bouwt en onderhoudt ook websites voor communicatiebureau’s, grafisch vormgevers en andere webbureau’s. Heb je geen in-house expertise in Drupal en/of WordPress of je hebt een piek in het werk, dan zijn wij jouw externe partner in België.

Wij werken onder eigen naam of white-labeled indien gewenst. Als partner geniet je van mooie partnertarieven of kick-backs op elk verkocht project.

Onze mogelijkheden

Pakketten

We bieden vaste pakketten aan die jou rechtstreeks kan verkopen aan jouw klanten: één- of meertalig, custom design of met een template, klein of uitgebreid, … Alles is mogelijk en aan duidelijke tarieven waardoor je eenvoudig een meerwaarde kan toevoegen aan jouw business. Je voert de gesprekken met de klant, levert ons het foto- en tekstmateriaal aan en wij verwerken alles tot een professioneel resultaat.

Projecten op maat

Voor uitgebreide projecten werken we ook op maat. Op basis van de aangeleverde briefing maken wij een offerte waarmee je naar jouw klant kan. Na goedkeuring gaan we aan de slag.

Overname

Je hebt Drupal- of WordPress websites in jouw portefeuille maar hebt geen tijd of kennis om deze up-to-date te houden of uit te breiden, dan kan je deze websites naar ons overdragen. Wij zorgen voor het verder onderhoud en zijn het aanspreekpunt voor supportvragen van jouw klant.

blank

Whitelabeled indien gewenst

Verwacht jouw klant één aanspreekpunt voor zijn (online) communicatie, dan respecteren we dat: onze websites worden whitelabeled gebouwd en bevatten (buiten enkele custom modules) geen referentie naar ons. Ook bij meetings presenteren we ons als een interne medewerker. Zo lijkt het voor jouw klant alsof jij de site in-house ontwikkeld hebt.

Partnertarieven

Als partner geniet je natuurlijk van een mooie korting op onze tarieven. Wij factureren aan jou en jij factureert aan jouw klant jouw eindprijs waarbij je zelf jouw marge bepaalt.

Sturen wij onze facturen rechtstreeks naar de eindklant, dan krijg je 3 jaar lang een commissie op onze facturen (enkel voor diensten, niet voor abonnementen zoals hosting).

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank