Logo ontwerp

U wil een sterke merkidentiteit uitbouwen, en waar beter te beginnen dan bij een logo? Een sterk logo met grote herkenbaarheid zet uw bedrijf of organisatie in de markt.

Daarna kan u uw logo overal gebruiken waar u wil, zoals voor de nieuwe look en feel van uw website, gadgets voor klanten, briefpapier of e-mailhandtekening. Noem maar op.

Hoe gaan wij aan de slag?

We bespreken tijdens een uitgebreide briefing alle nodige aspecten om aan de slag te kunnen: wie zijn jullie als bedrijf, wat willen jullie dat het logo uitstraalt,… Want het logo moet representatief zijn voor de organisatie.
Daarna ontwerpen we een enkele eerste voorstellen die we laten reviewen. We voorzien twee revisierondes om tot het ultieme resultaat te komen.

Het finale logo bezorgen we in alle drukklare formaten, zodat er zeker niks tekort is. Wil u direct uitpakken met uw nieuwe logo? Bij “extra’s” hieronder leest u wat Trivali allemaal kan met uw gloednieuwe logo!

blank

Hoe gaan wij aan de slag?

Een dikke proficiat aan Frederic, Louis en het gehele Trivali-team voor het ontwikkelen van onze corporate identity én onze schitterende website. Topwerk!

blank
blank
blank
blank

Wacht niet tot het te laat is

Wilt u nu een nieuw logo?

Nieuw logo nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

Wilt u liever eerst een online meeting om te sparren over uw (toekomstige) logo of huisstijl? Leg dan een inspiratiegesprek van een half uurtje vast met Louis! 🧑‍💻

blank