Realisaties

5-talige website in Drupal

Drupal

  • Vijftalige website
  • Multi-site geschreven in Drupal 8
  • Adaptief design voor een multi-site

Management Outreach staat bekend om hun pragmatische wijze en praktische benadering van opdrachten inzake advies en interim-management en richten zich tot alle niveaus, van raden van bestuur, CxO managers, senior managers tot middenkaders en zetten hun jarenlange ervaring om in praktische kennis [= wijsheid] tot voordeel van hen waarvoor ze werken..

Multi-site in Drupal 8

Voor Management Outreach hebben we voor het eerst een multi-site gemaakt in Drupal 8. Dit betekent dat er meerdere websites op één hostingpakket draaien op 1 gezamelijke codebase en met een eigen database. Een multi-site kan dus gebruikt worden voor o.a. custom ontwikkelingen die op de ene site worden gedaan, te hergebruiken op de andere. Maar ook voor de theming die we op beide websites dan snel en efficiënt kunnen onderhouden.

Management Outreach

Vijftalige website

Voor de beide websites van Management Outreach is er gekozen voor 5 talen, waaronder ook de Hebreeuws. De moeilijkheid van het Hebreeuws is het omgekeerde schrift (RTL) (van rechts naar links. Hierdoor moesten we specifiek voor deze taal aanpassingen doen aan de CSS en de Javascript libraries, zodat de layout correct bleef lopen en de tekst toch leesbaar was.

Eigen design geïntegreerd in een multi-site

Voor deze website hebben we één custom Drupal theme aangemaakt, die we hebben geïntegreerd in beide websites van Management Outreach (Management Services & Outreach Services). Dit hebben we gedaan, zodat beide websites qua vormgeving steeds gelijkloopt. Omdat we voor “Outreach Services” gekozen hebben voor een blauwe tint, is er voor deze websites een subtheme aangemaakt met enkel aanpassingen voor de kleuren.

Uiteraard biedt dit ons ook de mogelijkheid om af te wijken van de vormgeving mocht dit nodig zijn

Management Outreach

Onze expertise nodig?

Contacteer ons voor een afspraak. De koffie zal klaarstaan. ☕

blank

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.