Blog

Een blik op de stage van Dylan bij Trivali

Deel deze pagina
Dylan, student Bachelor Toegepaste Informatie, vertelt in deze blogpost kort over zijn ervaringen en uitdagingen bij zijn stage bij Trivali: hiervoor zou hij voor het eerst in aanraking komen met PHP, Wordpress en Drupal wat hem een toffe uitdaging leek.

Het einde van mijn bachelor in Toegepaste Informatica bracht een grote uitdaging met zich mee – een stage van 14 weken, die ik met enthousiasme ben aangegaan bij Trivali.

Mijn stage was zeer gevarieerd. Elk project bestond uit nieuwe aspecten om van te leren, van het werken aan diverse WordPress en Drupal projecten, het bouwen van webscrapers tot het starten van een volledig nieuw project. De stage zat vol met het zelf opzoekgaan en ontdekken van nieuwe software om verschillende projecten bij te staan.

React en Drupal 10

Een van de hoogtepunten van mijn stage was ongetwijfeld het experimenteren met het integreren van React in Drupal 10. Ik was al bekend met React door mijn opleiding en door de stage had ik de basis van Drupal onder de knie, het combineren van beide was een nieuwe uitdaging waaruit ik veel heb geleerd. Het combineren van stukjes kennis en ervaring die ik al had met nieuwe inzichten en vaardigheden die ik gedurende het project opdeed.

Het meest waardevolle dat ik van deze ervaring heb meegenomen, is dat leren een continu proces is. Of het nu het verfijnen van mijn vaardigheden in React is of het ontdekken van de mogelijkheden van Drupal, elke stap heeft bijgedragen aan mijn groei als webontwikkelaar.

Het team van Trivali was zeer warm en steeds bereid om te helpen als ik dat nodig had.

Team drink @ De Bonte Koe in Beervelde

Ik wil ook alle collega’s bedanken daarvoor. Er hing steeds een luchtige en aangename sfeer waar er ook plek was voor plezier, mijn dartskills zijn ook aanzienlijk bijgeschaafd 🙂.

Samengevat was mijn stage bij Trivali een onvergetelijke ervaring die me de kans gaf om mijn bestaande kennis uit te breiden, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle inzichten in de wereld van webontwikkeling te krijgen.

Dylan

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.