Trivali webdevelopment

Onderhoud, support en overname

Trivali onderhoudt ook bestaande Drupalsites en ontwikkelt modules op maat voor bestaande Drupalsites. Door onze ruime ervaring kennen wij Drupal van binnen en van buiten.

U bezorgt ons een lijstje van de benodige aanpassingen en wij gaan aan de slag. Wij ontwikkelen de functionaliteit en voegen die toe aan uw bestaande website zonder dat gegevens verloren gaan.

onderhoud

Beveiligingsabonnement voor uw Drupal website

U wenst uw website natuurlijk steeds voorzien van de laatste veiligheidsupdates. Daarom bieden wij een abonnementsformule aan waarin de beveiligingsupdates (van uw huidige major CMS-versie, bvb “Drupal 8”) zijn inbegrepen.
Zoals elk CMS wordt Drupal en de bijhorende modules regelmatig geüpdatet om beveiligingslekken te dichten. Door de beveilingsupdates wordt uw website door ons op regelmatige tijdstippen naar de nieuwste versie gebracht. Bij het updaten kijken wij natuurlijk na of alle functionaliteiten van uw website nog steeds werken. U wordt op de hoogte gebracht zodra de updates zijn doorgevoerd.
Het beveiligingsabonnement gaat van start bij de livegang van de website met de op dat moment nieuwste versie van het CMS. Dit is als de website zichtbaar is voor de bezoekers op de nieuwe hosting.

Wij nemen uw bestaande Drupal-website over

U wenst te veranderen van leverancier of uw oude leverancier bestaat niet meer? Ook voor bestaande Drupal websites helpen we u graag verder.
Wij verhuizen indien gewenst uw website naar ons hostingplatform, werken ons in in de code en zetten de site up-to-date met de laatste beveiligingsupdates. Daarna kan u bij ons terecht voor al uw vragen, problemen of wijzigingen aan uw website.

Veiligheid staat voorop

Omdat elke hack van uw website imagoschade met zich meebrengt, houden wij onze websites graag veilig. Daarom updaten wij standaard ongeveer twee keer per jaar al onze websites naar de laatste versie. U hoeft hiervoor niets te doen en uw site gaat hiervoor niet (of zeer beperkt) offline. We laten u natuurlijk weten zodra dit uitgevoerd is.

Onderhoudscontract of regie-tarief

Onze tijd wordt bijgehouden in supporttickets. Dringende problemen krijgen voorrang, niet-dringende vragen zo snel mogelijk afgewerkt. Supportvragen worden in regie afgewerkt, voor nieuwe ontwikkelingen wordt ofwel in regie gewerkt, ofwel een offerte opgemaakt (afhankelijk van uw wensen).

Uitbreiding van bestaande sites

U heeft uw website laten maken bij een andere webbouwer, maar krijgt daar geen ondersteuning meer, of u wenst een uitbreiding aan uw bestaande site?
Trivali kan dit voor u! Door onze ruime ervaring kennen wij Drupal als onze broekzak.

U bezorgt ons de inloggegevens van uw website, een lijstje van de benodige aanpassingen en wij gaan aan de slag. Wij ontwikkelen de functionaliteit en voegen die toe aan uw bestaande website zonder dat er gegevens verloren gaan!

Kunnen wij u helpen?

Laat ons dan snel iets weten.