fbpx

Trivali webdevelopment

Over Trivali webdevelopment

Gepassioneerde experten voor jouw webproject

Ons klein team van 5 personen en enkele externe medewerkers heeft jarenlange ervaring in webontwikkeling en grafisch ontwerp waardoor wij niet alleen van jouw website, webshop of webtoepassing een technisch hoogstandje maken maar wij jou ook tips en advies geven om er een succesverhaal van te maken. Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in Drupal met momenteel een focus op Drupal 7 én Drupal 8-ontwikkelingen.

Door onze mix van ervaring en jong digitaal talent gaan wij die “extra mile” om tot het ideale resultaat te komen. Kwaliteit en klantentevredenheid staan bovenaan onze prioriteitenlijst!

sfeer

Opvolging en nazorg

Voor ons is een project geen eindig verhaal! Vele bedrijven leveren jou een product af, en dan mag je meestal zelf op zoek naar iemand voor onderhoud en updates. Daar doen wij niet aan mee!

Wij zijn zeker van het geleverde werk dat wij ook in de toekomst jouw website en communicatie willen blijven verzorgen. Wij blijven dus jouw aanspreekpunt voor jouw website, het onderhoud en nieuwe programmatie.

Hoe gaan we te werk?

Transparante prijzen en samenwerking via een resultaatgericht stappenplan
duurzaam

Duurzaam ondernemen

Trivali wil als online en offline communicatiebureau niet alleen focussen op het behaalde resultaat voor de klant, maar ook op de manier waarop die doelstellingen worden bereikt.

De rode draad door dit verhaal is “duurzaamheid”: elke stap in de samenwerking wordt getoetst aan een duurzaamheidstest. Zo kiezen we resoluut voor groene stroom voor onze servers, wordt het gebruik van de fiets en openbaar vervoer gestimuleerd en gebruiken we materialen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Drukwerk wordt in de mate van het mogelijke op gerecycleerd papier gedrukt, zonder verlies aan kwaliteit.

Onze bankrekening staat bij Triodosbank die enkel duurzame projecten financiert op het vlak van milieu, gezondheid, cultuur en in de sociale sector.

Met onze medewerkers bouwen we een duurzame relatie op door het aanbieden van opleidingen, een werkomgeving die vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer en gezonde balans tussen werk en privé.

Team

kristof

Kristof

Zaakvoerder
Technisch expert & Drupal Developer

Frederic

Frédéric

Webdesigner

Simon

Drupal Developer

stijn

Stijn

Drupal Developer

LouisPF

Louis

Stagiair Front-End Developer

Ons team versterken?
Bekijk onze vacatures...